Sivut

lauantai 14. toukokuuta 2011

Ärsyttävä bloggerin päivitys

Eilen oli Bloggerissa jonkin päivityshomma. Ensin koko edellinen postaus hävisi tunneiksi ja nyt kun se on vihdoin tullut takaisin, Ninnin kommentti oli hävinnyt :( En ehtinyt siihen edes vastaamaan, mutta eipä se vastauskaan enää näkyisi. Ostoksia- tunnistekin oli muuttunut, tai sinne eteen oli tullut jotain ihme merkkejä.. Sen onneksi sai helposti korjattua. No, onneksi vahinko ei ollut tämän suurempi :)

Mikähän mulla on.. Kun saan postissa uusia helmiä, niin tekee mieli tehdä ensin vanhoista pois koruja ja sitten vasta käyttää uusia?? Tässä nyt on Kädentaidon messuilta ostettuja hopeoituja kaarevia putkia ja toisessa sinisiä fasettihiottuja lasihelmiä ja toisessa sinivihreitä foliolasihelmiä. Memory wireen tehtyjä pitkästä aikaa. Tämä olikin taas aika kivaa, ja mun mielestä tuota piti olla vielä yksi avaamaton pakkaus jäljellä mutten löydä sitä mistään... Melkoinen hamsteri taas, huoh.


Eilinen meni hoivaillessa poikasta jolle nousi melkein 39 kuumetta. Tänään onneksi jo parempana, taisi olla alakulmahampaat mitkä vaivasi... Tänään taidetaan kuitenkin viettää varmuuden vuoksi sisäpäivää, koska eilenkin kuume nousi niin yllättäen kesken hoitopäivän.

Palaamme siis taas asiaan, mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails