Sivut

tiistai 24. toukokuuta 2011

Kiirettä pitää

Huh sentään mikä paperihomma tuon yrityksen perustamisen kanssa on ollut! Vaikka nyt sain muutoin maistraattiin vietyä perustamislomakkeen ja hoidettua rahoitusyhtiön kanssa lainajutut, niin sitten pitää vielä saada pankkiin aina tilin avaamista varten - ja eihän niillä tietenkään ollut sellaisia aikoja että mä olisin päässyt töiden jälkeen käymään. Eli se venyy nyt sitten tämän viikon perjantaille, joten rahoitus seisoo vielä sen ajan. Argh. Lisäksi pitää hakea vielä Aluehallintovirastosta lupa toimia terveyspalvelualan yrittäjänä, ja ne lomakkeet saan huomenna postiin. Toivottavasti nyt oon saanut täytettyä kaikki lippulappuset mitä laki vaatii. Niin, tilitoimisto pitää vielä etsiä. Mainostoimiston taisinkin jo löytää.. pitää sinnekin vielä soitella huomenna.

Mutta koruhommeleihin! Tässä vaihteeksi turkoosia. Tajusin että fasettihiotut turkoosit (ja lilat) helmet alkaa loppua, joten mä ehkä joudun hieman tilamaan helmiä jossain vaiheessa taas... Ihan perustarvikkeiksi. Kesä tulee, niin turkooseja koruja menisi taas!


Enää viikko "oikeita töitä". Eli viikon päästä tiistaina viimeistä viedään. Nyt lauantaina on tarkoitus mennä firmalle siivoamaan, joudutaan ottaa poika mukaan kun ei saada hoitajaa. Mummo voi onneksi hoitaa sunnuntaina niin päästään maalaamaan sitten sinne. Ehkä se sitten pikkuhiljaa konkretisoituu!!

2 kommenttia:

  1. Niin, onnittelut täältäkin päästä, vaikkakin HIEMAN myöhässä, tuntuu, että niin monta rautaa tulessa niin monella meistä ;) Itse taas yritän pyrkiä esimieheksi, kun tuossa meidän hommissa menee hieman suunnittelmat uusiksi ensi vuoden puolella, joten ajattelin että EHKÄ on aika päästä uralla eteenpäin ja ehdottaa itseä esimieheksi ;) Katsotaan miten otetaan esittely vastaan...

    VastaaPoista
  2. Onnea suureen muutokseen! Olen pitänyt omia korujani tosi paljon ja uudet turkoosit korvikset pitäisi taas laittaa hankintalistalle. Niistä vanhoista on lähtenyt jotain mustaa väriä parina viimeisenä käyttökertana. :(

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails