Sivut

lauantai 7. toukokuuta 2011

Kirjanmerkeillä jatketaan...

Hurahdus kävi - kirjanmerkkeihin! Tein tuossa nuo delfiini-kolibri- kirjanmerkkipohjat valmiiksi asti ja mietin että höh, nyt joutuu odottamaan ennen kuin tilaamani uudet pohjat saapuu. Vaan kuinkas kävikään. Löysin vielä kaksi sileää kirjanmerkkipohjaa tuolta helmikätköistä, joten pääsin vielä vähän väkertämään lisää.

Näissä koristeellisimmissa lasi- ja metallihelmiä.


Vaihdoin nyt sitten tuon alemman kuvan kun sain paremmassa valossa kuvattua. Edellinen kuva oli liian sinertävä. Oikean puoleisessa kirjanmerkissä ihana harjattu sydän, muutoin lasi- ja fasettihiottuja lasihelmiä.

En varmaan muistanut täällä mainita, että tilasin Englannista pääsiäisen tienoilla helmiä. Tuossa muutama päivä sitten aloin pohtimaan, että missä ne on?! Otin yhteyttä ko. firmaan, kun visaltakin maksu on jo lähtenyt. Niin, ne ei oo lähettäneet edes sitä vielä, joku kämmi käynyt. Vedin hieman herneen nenään, koska silloin kun tilausta tein, siellä oli sellainen kampanja menossa, jossa tietyt helmet myydään tunneissa loppuun. Periaatteessa mulle on kuitenkin luvattu ne helmet mistä olen maksanut (koska tilausta tehdessäni osa helmistä oli myyty loppuun ja ne piti ostoskorista poistaa...) Laitoin sinne vielä sitten postia, että olisi ihan kiva tietää että onko niitä helmiä mitä olen tilannut ja mistä maksanut! Ne lupas selvittää ja postittaa helmet perjantaina. Mutta ei ole mitään kuulunut. Taidan maanantaina laittaa sinne taas postia. Ärkele että ärsyttää tällainen, ennen ei ole vastaavasti käynyt. Sieltä piti tulla tosi paljon helmiä, joita olen ihan oikeasti odottanut. Ja epäilen etten kaikkea sellaista saa mitä tilasin...

No, Helmien Talossa on tällä viikolla ollut 2v synttärit ja ne lähetti nettitilaukset ilman postikuluja (ja paikan päältä sai -10% alennusta). En ole miehellekään uskaltanut vielä kertoa että sieltä olis tulossa taas korunosia, mm. just näihin kirjanmerkkeihin ja kännykoruihin, mutta myös sain messuilta bongaamia mutkaputkia tilattua, vaikkei niitä heidän nettikaupassa olekaan. Voi, odotan että joskus pääsisin sinne heidän liikkeeseen paikan päälle. Vanha kansakoulu missä on luokkahuoneet täynnä helmiä. Helmeilijän TAIVAS!!!

Taisi mennä romaanin puolelle. Tämän myötä toivottelen
Hyvää Äitienpäivää kaikille Äideille!

2 kommenttia:

  1. Ihania koruja olet taas tehnyt. Ihanaa Äitienpäivää Sinulle.

    VastaaPoista
  2. Kirjanmerkit on kivannäköisiä, en ole itse sellaisia vielä kokeillutkaan. :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails