Sivut

maanantai 30. toukokuuta 2011

Lisää turkoosia

Huomenna yksi kaveri tulee äitinsä kanssa katsomaan koruja tänne meille. Kaveri kyseli turkoosia korua kesähäihin ja tein nyt sitten lisäksi vielä tällaisen, kun tuon vähän aikaisemmin postatun lisäksi ei hirveästi turkooseissa olekaan valinnan varaa. Onneksi sain viime perjantaina lisää helmiä (myös turkooseja, jotka olivat jo ihan loppu), niin pääsen pian tekemään uusia koruja. Kun enää YKSI työpäivä! Huomenna siis viimeistä viedään ja keskiviikkona sitten olen oman onneni nojassa.

Tässä korussa tykkään erityisesti riipuksesta, jossa siis ketjua ja paljon helmiä.

Viikonloppu onkin mennyt uudella työmaalla ikkunoita pesten, siivoten ja maalaten. Ehdittiin me käydä sunnuntaina teatterissa ja sit porukat tuli jyrsimen kanssa kääntää meidän kasvimaan. En tiedä missä välissä sinne ehtii mitään istuttaa kun tuntuu koko ajan olevan kaikenmaailman projektia. Mut onpahan nyt tehty, ja ptiäs käydä siistimässä se vielä ennen kuin rikkaruohot taas valtaa maan...

Katsotaan milloin tänne taas ehtii kirjoittelemaan. Keskiviikkona mahdollisesti koko päivän menossa ja torstaina jatkuu remppa, perjantaina tulee ystäviä kylään koko viikonlopuksi, joten siinähän on taas koko viikko mennyt. Mutta ihania asioita kaikki :)

3 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails