Sivut

maanantai 9. toukokuuta 2011

Ostoksia...

Kerrankin käy niin, että sain helmipuketin postissa enkä tuo siitä kuvaa! Mutta oikeastaan se ei ollut helmipuketti, koska ainoastaan yksi nauha helmiä sieltä löytyi - muut on korutarvikkeita. Kännykkänauhoja, kirjanmerkkipohjia, ketjua, maskotteja, mutkaputkia ja kukka-rondelleja... Oikeastaan siinähän ne taisi olla. Tuntuu hassulta että tuollaiseen metallikasaan saa uppoamaan monia kymmeniä euroja!! Mutta kiva juttu että pääsee taas jatkamaan. Eikä tullut edes sanomista mieheltä että ai, taasko sä oot tilannut. Ei muuten ole kuulunut Englannin helmipuketista mitään, piti taas laittaa sinne päivällä viestiä. Olisi ihan kiva saada ne helmet kun ne on maksettukin. Sain sieltä koodin -15% seuraavasta tilauksesta, mutta kohta alkaa tuntua että uskaltaako enää tilata mitään. Ärh.

Itseasiassa eilen teinkin vähän kirjanmerkkejä "puolitiehen", odottelin vaan näitä lenksukoita. Osasta tuli aika pitkiä, voihan niitä laittaa halutessaan sitten vaikka muistitikkuun/laukun vetskariin tms. kiinni. Osasta tuli niin pitkiä että jatkoin suoraan kirjanmerkiksi asti. Tässäpä nyt sitten siis jotain uusia kuvatuksia.

Täytyy nyt vielä pohtia lyhennänkö jotain... tein nimittäin itsellekin yhden pinkin koristamaan omaa tylsän valkoista kännykkääni... Ja en tiedä onko se vähän liian pitkä. Toisaalta kiva kun jää pinkistä kännykkäpussista roikkumaan. Harakka mikä harakka :D

Ja tässä vielä uusia kirjanmerkkipohjia, joihin on käytetty "venähtäneitä" osuuksia kännykkäkoruista. Melkeinpä kirjanmerkkejä on helpompi tehdä kuin kännykoruja, tai mulla vaan ei ole kivoja suurehkoja yksittäisiä helmiä noihin kännykoruihin..  
Niin, tai sitten tämä vaatii taas helmilaatikoiden ympärikääntämistä. Mut se onkin mukavaa se!

3 kommenttia:

  1. Voi ei, toivottavasti Englannin lähetyksestä kuuluisi pian jotain!

    Hienoja kirjanmerkkejä ja kännykkä-/laukkukoruja olet tehnyt. Etenkin tuon viimeisen kuvan kirjanmerkit näyttävät upeilta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista Enkuli ja Ninna!

    Ja Ninna, sain huojentavia uutisia Englannista, se paketti on lähetetty perjantaina mutta eivät sitten voineet mulle raportoida. Äh. No, pääasia että on tulossa, jospa tulisi jo tällä viikolla!

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails