Sivut

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Laukkukoruja

Täällä on ollut tosi kylmää, räntää sadellut eikä ulos ole mieli tehnyt mennä (mitä nyt aamusta pikaisesti piipahdettiin). Mietin poikasen päiväunien aikaan, ottaisinko itsekin unet vai tekisinkö helmijuttuja. No arvatkaa kuinka kävi? Helmijuttuja tietenkin! Testasin nimittäin tehdä laukkukoruja. Tai näitä nyt voi käyttää avaimenperänäkin, miten nyt tykkää. Eli suuri lukko, samanlainen kuin avainnauhoissa, ja kaksi ketjunpätkää joihin on kiinnitetty korupiikeillä helmiä ja maskotteja.

Ajattelin tehdä näitä kesäkuussa tulevaan suureen myyntitapahtumaan. Sinne on siis tulossa arviolta n. 300-400 vierasta, ja myymään muitakin käsityöläisiä. Pitäisi olla mahdollisimman paljon erilaista myytävää.. Seuraava työmaa on kännykkäkorut, joihin en myöskään ole mitenkään erikoistunut.

Mutta tässä kolme laukkukorua!

Moni on tehny laukkukoruja ja mä halusin näistä vähän omannäköiset, joten laitoin lukon jälkeen tuollaisen renkaan, joita muutenkin paljon käytän koruissa. En ainakaan ole nähnyt muilla vastaavia. Ehkä nämä ovat  liian pitkiä (ainakin avaimenperiksi), mutta laukkukoruna koristavat varmasti mikäli värit natsaa :)

Welcome, Brian and Maaki!

4 kommenttia:

  1. Kauniita ja tyylikkäitä laukkukoruja..! Oma tyylisi kyllä näkyy. tuo musta sopisi mun tän hetkiseen lempilaukkuuni kuin nakutettu.. :)

    VastaaPoista
  2. Ihania tosiaan! Voisin kyllä itsekin käyttää laukussa tällaista, jos olisi sellainen yksivärinen laukku käytössä. :) Toivottavasti myynti menee muuten hyvin kesäkuussa!

    VastaaPoista
  3. Oi ihania! Tuo liila sopisi minun laukkuun parhaiten :) Varmasti menee kaupaksi!

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails