Sivut

tiistai 10. toukokuuta 2011

Takaisin muihin juttuihin....

Noniin, jos nyt hetkeksi jättäisi kirjanmerkit, laukku- ja kännykorut ja keskittyisi taas vanhoihin juttuihin... Tein pitkästä aikaa avainnauhan, tai ainakin siltä tuntuu että siitä on jo kauan :D Tässä tällaisia savun värisiä lasihelmiä ja keskikohdassa suurehko litteä foliolasihelmi. Tämän muuten saa taas niskassa olevaan turvalenkkiin lukolla kiinni, eli kaksinkertaiseksi kaulakoruksi. aika näyttävä on niin laitettuna.
Ehdin Englannin helmifirmaa hätistelemään useampaan otteeseen kun eivät vastanneet mun tiedusteluihin paketin tilanteesta. No, tänään vihdoin sain vastauksen ja tulossa on! Huh. Alkoi tulla jo pieni paniikki, kun kohta tulee Visa-lasku missä se helmitilaus on, enkä ole koko pakettia saanut. Toivottavasti siinä nyt sit on kaikki ok. Niistä ehkä jopa tiedossa kuvatuksia ;)

3 kommenttia:

 1. Viileää kauneutta tässä :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis avainnauha taas! teetkö koko korun kaksinkertaisesta vaijerista ja miten ns. turvalukon olet tehnyt?

  VastaaPoista
 3. Moikka Elina!
  Teen aina kaksinkertaiseen vaijeriin ja niskaan jätän tuplarenkaan, osassa on 1mm avattava rengas. Vaijerin vahvuus vaihtelee, kovin paksua en siksi käytä, koska kaksinkertaisena ei sitten mene helmien läpi, varsinkaan "tyvessä", jossa sen pitäisi mahtua nelinkerroin alkumatkan...

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails