Sivut

lauantai 14. toukokuuta 2011

Vihdoin ne on täällä!

Jee, Englannin helmet saapuivat tänään. Olihan noita, reilu puolitoista kiloa... Tyytyväinen olin lasi- ja etenkin foliolasihelmiin sekä maailman upeimpiin kristallirondelleihin ja -pisaroihin. IHANIA!! Kivihelmistä pettymys oli pisaran muotoiset turkoosit helmet, joissa reiät olivat jotenkin "epämuodostuneita". No, pitää katsoa saako niitä mitenkään piiloon... Niitä olin ottanut kaksi nauhaa ja toista en niin tarkasti syynännyt. Muita nauhoja en ennättänyt niin tarkistelemaan, ovat pakattu ärsyttävän helposti repeäviin pusseihin, joten en kuvauksen ajaksikaan viitsinyt repiä niitä auki. Pahoittelen siis kuvan laatua kun kovasti kiiltää..
Vasemmalla ylhäällä violetteja ja sini-vihreitä kristallihelmiä, rondelleina ja pisaroina. Niitä olisi pitänyt tilata enemmän, ihania... Alas jää lasihelmisekoituspusseja ja foliolasihelmiä, ylhäällä myös foliolasihelmiä, ja pyöreää ja litteää kivihelmeä. Eiköhän näistä nyt jotain saa taas aikaiseksi. Mukavasti viikonloppukin tulossa :) Kaikki helmet eivät ole siis kuvassa, osaa tuli paritkin kappaleet samaa laatua.

Täällä talo hiljeni, jospa hiivin hetkeksi helmipöytää siivoilemaan... 

1 kommentti:

  1. Ihania hankintoja! =) Itsekin kasasin kasan helmiä pöydälle, siinä saa alkunsa ainakin kaksi rannekorua, ja kolme kaulakorua, jos vain saisi niskasta kiinni! Nyt alkaa tämä kevät-touhuaminen vaatia veronsa, vielä kun pitää tuota kuukauden päästä olevaa markkinaa hieman suunnitella.

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails