Sivut

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Avainnauhaa...

Noniin, kylläpä vaan on se suuri myyntipäivä tulossa reilun viikon päästä. Tajusin tuossa viikonloppuna, kun kaveri halusi katsoa avainnauhoja, että niitä on todella vähän enää varastossa... Jonka vuoksi sitten ajattelin että täytyyhän tuonne myyntipäivään olla avainnauhaosastollekin täydennystä.

Tässä sellaisia helmiä jotka ovat odottaneet aika pitkään. Olin tilannut näitä just avainnauhaa varten, mut jotenkin eivät olleet sytyttäneet. Ajattelin yhdistää tuollaiseen Usko, Toivo, Rakkaus- renkaaseen ja mielestäni lopputulos on varsin suloinen.  Nuo helmet ovat tosiaan hennon vaaleansinisiä, hieman "lysteri"pintaisia, eli kiiltäviä. Joukossa on lasihelmiä ja korumetallia.

Tästä tuli oikeasti ihan veikeä, vaikkei kuvassa pääse oikeuksiinsa. Riipuksena olevat helmet ovat sen verran isot, että peittävät "hädän tullen" lukko-osan, jos tätä haluaa käyttää pitkänä kaulakoruna.

Firmalla sen sijaan menee huonommin... Tänään tuli suuri tavaralähetys eikä kaikki mennyt niin kuin piti. Huomenna jatkuu reklamointi. Ah, mä niin tykkään kun aikataulut kusee... Doh! Mut asioilla on onneks tapana järjestyä, eiks nii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails