Sivut

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Päivitystä...

Kuten huomaatte, päivitystahti hiljenee. Tällä erää kaikki aika tahtoo mennä uudella firmalla ja sen siivoamisessa ja laittamisessa. Avajaiset ovat ensi tiistaina ja eilen vihdoin saatiin vietyä maalipurkit yms pois lattioilta, että pääsen niitä siivoilemaan. Maanantaina ompelin yläkapan sinne ja tänään vielä silitän sen ja toivottavasti nipsut riittää että saisin vielä paikoilleenkin tämän päivän aikana. Helmilootat siirtyi eilen firmalle, joten siellä sitten jatkossa näpertelyt jatkuu. Katsotaan nyt miten blogin päivityksen käy, koska kameraa pitäisi kuljettaa sitten niinä päivinä kun meinaa kuvia ottaa. Tai, korut pitäisi kuljettaa sitten kotiin kuvattavaksi. Hankalaa... Aika näyttää miten tämä lähtee rullaamaan.

Eilen näpertelin korviksista pieniä paketteja. Huomasin että voisi olla kätevämpää asiakkaiden katsoa korviksia jos ne ovat yksittäin pakattuja, kuin että roikkuvat vierivierekkäin jossain telineessä, missä eivät pääse oikeuksiinsa. Kieltämättä tähän tuhrautui melkein 2,5h!
Ovat siis pahvissa kiinni ja sellofaanilla päälystettyjä. Hinnat taakse ja laitan ne johonkin laakeaan koriin tms. astiaan. Voisikin käydä AmandaB:stä katsomassa tänään.

Mutta nyt ei muuta kuin verhoja silittämään ja sitten töihin mars!

1 kommentti:

  1. Firmasi etenee huikeaa vauhtia..! :) Koruja on ilmeisesti valmiina jo kasoittain, nämäkin ihania jokaikinen :D olispa mielenkiintoista tulla joskus katselemaan liikettäsi livenäkin.

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails