Sivut

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Sekalaista sälää...

Vielä yksi postaus tällaista sekalaista samassa kuvassa...  Nyt varmasti hiljenee tällä rintamalla muutenkin, kun saan huomenna ison myyntitapahtuman pois alta. Voisi joku päivä ottaa vaikka ihan vaan rennosti, tosin koko ajan on jotain asioita hoidettavana firman puolesta.

Ylemmässä kuvassa itse tehdyillä hopeoiduilla lenkeillä pari rannekorua ja niihin sopivat korvikset. Vasemmalla pari memory wire-rannekorua ja sopivat korvikset sekä muutamia avaimenperiä ja kännykoruja sekalaisista lamppu- ja lasihelmistä.

Alemmassa vasemmalla kaksi avainnauhaa sinisävyisin helmin. Ylhäällä vielä yksi rannekoru hopeoiduista lenkeistä ja lamppuhelmistä, sekä korvikset. Ja alimmaisena merenvihreistä lasi-/lamppuhelmistä kaulakoru ja siihen sopivat korvikset ja samaa "sarjaa" on myös tuo avaimenperä.

Nilkkakoruja on pyydelty. Sellaisen kokeilin tehdä mutta jotenkin ei vaan ole mun juttu. En oikein tiedä kuinka pitkä sen itse koruosuuden pitäisi olla, ja miten pitkä jatkoketju kannattaisi laittaa. Nilkkoja varmasti kun on eri paksuisia, samoin kuin ranteita. Tein yhden, mistä tuli sitten omaankin jalkaan vähän liian suuri. Tosin, eikös nilkkakorussa pidäkin olla vähän väljyyttä ettei napsahda nilkan liikkeiden vuoksi poikki.. Katsotaan jos vielä kokeilen lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails