Sivut

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Vaaleanpunaisia helmiä

Sain viime viikolla hauskan helmilähetyksen :) Kaveri oli käynyt Virroilla Helmien Talossa hakemassa vähän erilaisia vaaleanpunaisia helmiä, ja toivoi näistä sitten itselleen avainnauhaa ja tyttärelleen kaulakorua. Posti toi tällaisia ihanuuksia:
Oli kyllä kaikkea ihanaa! Mm. pisaran muotoisia fasettihiottuja kristallilasihelmiä, mitä heillä ei ole messuilla ollut mukana lainkaan. Tuli taas sellainen olo, että tuonne on päästävä!! Ja mulle oli nuo turkoosit helmet :)

Tein sitten ennen juhannusta pienet versiot avainnauhasta ja kaulakorusta, ja tällaiset niistä tuli

Avainnauhaan laitoin tuollaisen Usko Toivo Rakkaus- rinkulan kun kaveri oli sellaiseen toisessa avainnauhassa niin tykästynyt. Muutoin avainnauhan helmet ovat kaikki postin mukana tuomia. Oli oikeastaan aika veikeää ensimmäistä kertaa tehdä jotain sellaisista helmistä, mitkä joku muu on valinnut! Mutta tässä kyllä oli hyvin paljon valinnan varaa, että ei ollut vaikeaa. Tytön korussa taas on pieniä mv-helmiä ja persikkaan vivahtavat perhoset, sekä foliosydän riipuksena. Sinne tänne pistin pieniä kristallibiconeja.

Täytyy nuo päätellä vielä kunhan saan tytön koruun mitan ja kunhan saan nämä avajaistouhut pois alta. Huomenna vietetäänkin firmalla avajaisia ja loppuviikosta tulee ekat oikeat asiakkaat. Vähänkös on jänskää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails