Sivut

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Elokuun haaste jatkuu..

Tässä vielä pari Elokuun haaste- korua.. Kaksi kuvaa piti lähettää, mutta laitoin nyt neljä menemään. Ekan idea lähti noista linkeistä ja simpukankuorihelmistä. Linkitin väliin sitten vielä kuutiohelmiä ja huurrehelmiä. Ne huurrehelmet on edelleen niin herkullisen värisiä!
Simpukankuorihelmet on lila-mustia. Näyttävät aika tummilta kuvassa, oli jotenkin hankala kuvattava. Ensin mietin että laitanko vain yhden kukkalinkin tähän, mutta laitoin sitten kuitenkin kaksi. On melko pitkä koru.


Tässä sit rannekoru ja korvikset. Jokseenkin olen vierastanu näitä pieniä kukkahelmiä. Laitoin nyt sitten kukkahelmien väliin lilasisuksellisia farfalle- siemenhelmiä ja kukka- metallihelmiä. Rannekoruun sopivat korvikset tein myös, tai oikeastaan tämä taisi lähteä korviksista, joiden kaveriksi tein rannekorun...

Tänään kävin myymässä torilla korujani ensimmäisen kerran. Päivä oli ihan äärettömän kuuma. Alku oli hyvin nihkeä, ajattelin että saako tässä paikkamaksuaan edes maksettua. Mutta kyllä niitä ihmisiä sitten jostain putkahteli ja ihan ok päivä tuli. Olen vaan ollut aivan poikki auringossa istumisen jälkeen..

Kovin usein ei kyllä viitsi näitä harrastaa, tai pitäisi joku fiksumpi pöytä kehitellä... Meidän torilla kun ei ole vuokrattavana pöytiä...

Huomenna alkaa mulla kirppispöytä. Puoli kuolleena hinnoittelin loppuja tavaroita sinne. En tiedä oliko fiksua istua auringossa koko päivä tietäen että hommat jatkuu vielä kotona.. Mutta onpahan tehty! Huomenna sit nakataan kamat sinne ja alkaa taas se ravaaminen pöytää järkkäilemään. Ehkä se tuottaa jotain hedelmääkin :)

3 kommenttia:

 1. Ce creatii frumoase pe masa !!!!!!!!
  Spor la vinzari !

  VastaaPoista
 2. Tuo pöytähän näyttää HYVÄLTÄ!! <3 Mutta joka kerran jälkeen on toisella kerralla viisaampi ;) Itselläkin monta kehitysideaa tulevaisuudelle!!

  VastaaPoista
 3. Oi miten hienoja koruja. Pöytä näyttää hyvältä.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails