Sivut

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Erä mutkaputkikoruja

Mielestäni mutkaputkikorut on kesäkoruja parhaimmillaan. Niihin tulee kivaa ilmavuutta putkien avulla ja kun ovat vielä mutkaisia, niin se tekee kivan vivahteen. Tein nyt sitten muutamia mutkaputkikoruja, ja näistä tämä ensimmäinen setti odotti varmaan kuukauden verran että sain siihen lukot kiinni. Monestihan mulla on projekteja kesken, saatan suunnitella korun, mutta se jää päättelemistä vaille.

Eli tässä ensimmäisessä suuria vaalean vihreitä, melkeinpä hohtavia kuunpintalasihelmiä, rondellit ympärillä, sekä mutkaputkia. Toinen on kaulakoru ja toinen rannekoru. Tämä setti meni kaupaksi lauantaina torilla ensimmäisenä :)

Ja alemmassa kuvassa vasemmalla simpukankuorihelmiä. Tällaisen vastaavan olen jo myynyt, mutta koska helmiä jäi vielä toiseen, niin tein sitten samanlaisen vaikken yleensä samanlaisia koruja harrasta. Tämän olisi ostanut yksi ulkomaalainen turisti, jos olisi ollut korvikset samaan sarjaan. Korviksia oli kyllä, kahdetkin kappaleet, mutta ne olivat jo joku aiemmin ostanut. Oikealla taas hyvin voimakkaan sinisistä lasihelmistä ja fasettihiotuista sinisistä lasihelmistä mutkaputkikoru. Näissä jatkoketjut, joten sopii moneen kaulaan.


Nyt täällä jänskätään huomista säätä. Olis mahdollisuus lähteä kokeilemaan torimyyntiä arkipäivänä. Mutta säävarauksella menen, eli en edes yritä mikäli sadetutka näyttää vähäistäkin sadetta... Ei silloin ihmiset liiku, ja korujen suojaaminen sateelta on hankalaa.

1 kommentti:

Related Posts with Thumbnails