Sivut

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Haastekoruja

Tässäpä pari Helmikeskuksen järkkäämän elokuun haasteen korua. Teemahan on siis "samat helmet, eri tekijät". Tykkäsin kovasti helmipaketin värimaailmasta: paljon mustaa ja fuksiaa! Me like!

Ensimmäisessä korussa helmipaketista taivutettuja folioputkia, joita ei olekaan ennen tullut kokeiltua. Ne olivatkin lähtökohta tälle kaulakorulle, jossa muutoin 8mm mustia lasihelmiä ja  liki samansävyisiä foliolasihelmiä kuin kaarevat putket - kierteisillä lenkeillä linkitettynä. Riipuksena tummanvioletti hopeafolioriipus, joka tosin kuvassa näyttää mustalta.

Tässä taas helmipaketista hauska tuttavuus - fuksian värisiä huurrehelmiä! Ne olivat aika herkkuja. Pistin vähän omia violetteja joukkoon ja tästä tuli aika herkku. Aiemmin mulla on ollut sellaisia 10mm vaaleita ja turkooseja huurrehelmiä, mutta ne ovat melkeinpä kivempia tämmöisenä 8mm koossa. Tai sit mä vaan tykkään niin tästä sävystä :D

Welcome, Florentina Banica!

1 kommentti:

  1. Anteeksi, en ole vielä ehtinyt kiittää kuvista. Mutta parempi myöhään kun ei sillonkaan, iso KIITOS, tulivat perille ja ovat juuri mahtavia!

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails