Sivut

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Kiva uutinen

Eilen illalla sain sähköpostiini mukavan ilmoituksen. Olin osallistunut Helmikeskuksen fb-sivuilla "arvontaan", jossa 5 harrastajaa pääsi mukaan haasteeseen: Samat helmet, eri tekijät. Onni oli suosinut minua ja kuluvalla viikolla pitäisi saada helmipaketti, josta tehdä erilaisia koruja. Kuvat tuotoksista lähetän Helmikeskukseen ideakuviksi. Hauska on katsoa millaisia koruja jokainen paketin saaja samanlaisista helmistä tekee. Aika hauska juttu!

Lisäksi tässä nyt mainostan kaverini blogia, jossa on arvonta menossa:
http://caisaskorut.blogspot.com/2011/07/caisas-on-viisivuotias.html
Käykäähän osallistumassa ja tykkäämässä facebookissa, ihanat palkinnot on!


Ja tervetuloa lukijaksi, Pepper!

4 kommenttia:

 1. Ois voinu helmikeskuksen linkinkin laittaa, kait he ansaitsee mainoksen

  VastaaPoista
 2. Mielestäni tämä oli jo Helmikeskukselle mainosta, kun kerroin nimeltä liikkeen nimen. Löytyy netistä ihan Helmikeskuksen nimellä, tiedoksi niille joille paikka ei ole entuudestaan tuttu ;)

  VastaaPoista
 3. Munkin mielestä nimi jo on riittävä "mainos" nykypäivän tietoyhteiskunnassa, jossa jokainen osaa käyttää Googlea ;) Ei kaikkea tarvi tehdä valmiiksi eteen, kun erillisestä, varsinaisesta mainostamisesta ei kuitenkaan ole kyse. Olishan sitä voinut laittaa vaikka ihan vaan, että "yhden helmikaupan kilpailun..", jolloin vähäkin mainos olisi jäänyt saamatta ;) Että eipä olla niin kovin tarkkoja anonyymejä siellä :D

  VastaaPoista
 4. Ja mulle riittää mainoksena ihan se työpanos ja kuvat, toki olen kiitollinen kun nimikin mainitaan, mutta se on kaikki ektraa :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails