Sivut

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Myyntipäivästä maistiainen ja korviksia

Nyt on yritykselläni eka täysi viikko takana. Tämä olikin kiireinen, ensi viikolla on hiljaisempaa. Toisaalta ehkä hyvä niin kun lasta ei saatu varahoitopaikkaan, ei tarvitse ihan joka päivä turvautua mummon hoitoapuun. Päivät ovat olleet niin kiireisiä, ettei ole korutöitä ehtinyt juuri tehdä. Keskiviikkona kävin myymässä koruja tutussa paikassa, eli vanhalla työpaikallani. Myyntipäivä oli oikein vilkas ja sikäli onnistunut. Tajusin vaan että kaikki kivat korut alkaa kohta loppua, pitäisi ehtiä tehdä lisää! Seuraavaksi kuvaa myyntipäivältä.


Eräs vanha työkaverini osti valkoisen kaulakorun, ja halusi siihen korvikset. Tykästyi erääseen korvismalliin, missä oli hennon roosan väriset helmet. Pyysi tekemään samalla mallilla valkoisena, ja vaikka pienemmillä helmillä. Koska tarpeita oli, niin tein kahdessa koossa, ja vielä yhdet kissansilmä-helmillä (vaalea lila). Nyt loppuivatkin sitten nuo ihanat kristallibiconet.

Muutenkin korvikset tekivät paljon paremmin kauppaansa, kun olivat yksittäispakattuja. Pieni kori johon niitä olin tehnyt, on alkanut vajentumaan. Voisi pitää korvispäivänkin taas joskus. Mutta nyt ainakin muutama päivä vapaata, kai voin sanoa että lomaa, kun ei mulla muuta lomaa nyt kesän aikana olekaan... Nautitaan auringosta!

Tervetuloa lukijaksi, Saurikki!

1 kommentti:

  1. Heippa vaan,
    Eksyin kurkistamaan blogiisi. Kivan näköisiä koruja! Tämä helmiharrastus on kyllä sellainen mikä vie mukanaan ja oikein kun inspiraatio iskee, niin vuorokaudesta todellakin loppuvat tunnit kesken ja niska/hartiaseutu huutaa hoosiannaa! :) Hyvää kesää!

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails