Sivut

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Oma ihanuus

Loinpas taas käsilläni jotain sellaista mistä en henno luopua! Tässä korussa idea lähti noista huurretuista foliolasihelmistä, mitä en ole oikeastaan juuri missään nähnyt. Ne on tuliaisia Helmiharakasta. Niitä ei ollut kuin muutama, joten piti keksiä jotain kivaa... Pari ovaalin muotoista korulinkkiä, lisäksi muutamia muita helmiä ja avot - syntyi sellainen koru mistä tykkään ihan tositositosi paljon!!!

Eli tämä on pitkä koru. Tein ensin nuo pitkät kappaleet, joissa siis huurrettu foliolasihelmi, kristallihelmet ja lasihelmet. Pitkulaisia lasihelmiä välissä ja alhaalla ovaalinmuotoiset fasettihiotut kirkkaat iiiiihanat helmet! Riipukseen laitoin väriin soveltuvan foliolasipallon, ja se istuu kuin nakutettu. Niskassa on pieniä liloja helmiä yksitellen hopeoidulla kuparilangalla linkitettynä. Kuvassa ei näytä oikein miltään, mutta kaulassa TOIMII!!


Lähikuvaa ihanista helmistä.

4 kommenttia:

  1. Ihana :) Mukava kun on vaihtelua etu- ja takaosan välillä. yksitelleen linkitettyjä helmiä, helmiä ryhmissä linkitettynä, isompia renkuloita ym, toimii tosiaan! :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään. Kaunis ja moni-ilmeinen, ja plussana, mun suosikkiväritys. :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails