Sivut

maanantai 15. elokuuta 2011

Kiinan kimppa

Ja lisää ostoksia... Osallistuin Helmetin (helmifoorumi) kautta erään ison kiinalaisen helmikaupan kimppatilaukseen. En uskaltautunutkaan tilata vielä EU:n ulkopuolelta itse, joten oli kiva kokeilla ensin tällaista kimppatilausta. Kaikki meni tosi hienosti, sain sen mitä pitikin ja nyt on taas lukkoja ja helmihattuja joksikin aikaa :D

Ylhäällä kahdenlaisia helmihattuja, alapuolella kahdenlaisia salpalukkoja ja oikealla tekstilaattoja kaksirivisiin rannekoruihin. Nuo laatat olivat ainoa pettymys. Reiät tuntuvat olevan todella lähellä toisiaan. En tiedä vielä minkä levyiset helmet rinnakkain nätisti menee, mutta max. 6mm, pelkään pahoin että 4mm... Että ei kovin näyttäviä näistä saa. Mutta en ole ehtinyt vielä testaamaan!

Ja ne sammakot! Ne tulivat tietty myös! Sammakoiden väliin helmi istuu paljon paremmin. Kissoja tuli siis myös, mutta kissojen "muotti" on jotenkin hankalampi, joten se jää hieman helmestä irralleen. Tai no, kunhan pääsen töissä kunnolla testaamaan, onko helmen koosta näin paljon sitten kiinni. Täällä kotona mulla ei ollut kuin paria kokoa testattavaksi, kun kaikki muut tarvikkeet olen jo töihin vienyt.

Muutoin ei helmirintamalla sen ihmeellisempää. Oltiin pitkä viikonloppu mökillä, jossa ei ollut mitään helmivärkkejä mukana, joten kunhan tämä arki tästä kunnolla taas alkaa, niin voisi jotain uutta syntyäkin :)

Tervetuloa lukijoiksi, Elina ja Unttura :)

4 kommenttia:

 1. Ihania sammakoita!! Laatat näyttää myös mageilta, varmasti saat niistä jotain hienoa loihdittua! :)

  VastaaPoista
 2. Laitoin blogissani sinulle tunnustuksen =)

  VastaaPoista
 3. Mitäs täältä löytyikään! Sammakoita! Minkälaisia ihanuuksia meinasit taikoa niistä ihanuuksista?

  VastaaPoista
 4. Miina, kiitos :) Testailin laattoja hieman, ne ovat oikeasti hieman kinkkiset... 4mm biconet menee hienosti mutta ei oikeastaan muut. Tylsää...

  Ninni, kiitos <3

  SuklaaSammakko, hih yllättävää että kiinnostuit :D Ajattelin sammakoista tehdä kännykkäkoruja. Mulla on vaan ne kännykkäkorulenksut loppu, muutoin niistä olisin varmaan jo tehnytkin, kun ne vaan ovat niin suloisia :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails