Sivut

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Usko, Toivo, Rakkaus

...ja suurin niistä on rakkaus!


Eli tilasin lisää näitä usko, toivo, rakkaus- rinkuloita ja nyt myös laattoja. Ja koska eihän nyt vain sitä nyt voi vain sitä tilata mitä tarvitsee, niin ostoskoriin olin nakannut myös mustia ihanasti fasettihiottuja rondelleja sekä vasemmalla olevia tummanvioletteja lasihelmiä. Niissäkin on fasettihiottu pinta, mutta eivät niin kauniita mitä mustat, tai ainakin minun mielestäni. Lisäksi tietenkin jotain perusjuttuja, mutta ne niin tavallisia ettei niistä ole tarkemmin kuvaa.

Mutta korukuvia on kyllä. On tässä nyt ollut aikaa taas töissä puuhailla. Elikkäs nyt muutama samaan syssyyn...
Ensimmäisessä suuria sienenhelmiä, litteitä folio"pillereitä" ja kristallihelmiä.

Toisena hopeanharmaita helmiäislasihelmiä ja korumetallia.

Tässä rannekorussa pitkään helmilaatikossa odottaneita "sokerihelmiä". En oikein keksinyt niistä mitään, ja tein sitten rannekorun linkittämällä. Tässä ja edellisessä korussa on käytetty Kiinasta tilattuja helmihattuja ja tässä on lukkokin sieltä.

Ja linkittämällä tehty pitkä kaulakoru (ilman lukkoa) vihreistä, mustista ja kirkkaista lasihelmistä.

Pitäisi tehdä jonkin sortin inventaariota helmilaatikoissa, tai ainakin siivota ja pussitella jotenkin järkevämmin. Nyt siellä on pieniä määriä omissa pusseissaan ja tuntuu ettei koskaan mitään löydä. Saattaisi saada taas vaikka jonkun inspiraationkin!

2 kommenttia:

  1. Ihania koruja taas. Muuten mulla on melkein samanlainen koru mikä sulla on tuo sinikirkas:) Mulla on lahjaksi saatu 5kpl kissansilmää ja laitoin tuomosten kristallien kans :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails