Sivut

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Flunssaa pukkaa...

Kyllä se vain flunssa tuli ja valtasi. Viikon verran yritin sinnitellä vastaan, mutta ei, ei se auta jos on tullakseen. Nokka vuotaa ja kurkussa on ollut kaktus jo monta päivää. Tänään taas istuin illan yrittäjyyskurssilla ja tehtiin ryhmätöitä. Jouduin vielä esittämään meidän ryhmän tuotokset ja voi kurkkuparkaa. Onneksi nyt ei enää tarvitse jutella, kuppi kuumaa ja nukkumaan...

Tässä kuitenkin pari valmistunutta yksilöä esittelyyn. Toinen on tilaustyöntä tehty avainnauha. En ole vielä saanut vastausta onko mieluinen, mutta kyllä tälle ottaja löytyy jos tilaajaa ei inspistä.

Usko-toivo-rakkaus-rinkula sekä foliohelmiä.

Toisena sitten merenvihreitä ja kirkkaita kristallirondelleja linkitettynä hopeoidulla kuparilangalla salmiakinmuotoisiin linkkeihin. Taas riipusosan luona usko-toivo-rakkaus- rinkula ja riipuksena pieni filigraanipallo.

Niskassa on tuollainen koukku-mallinen lukko (kai sillekin oma nimitys on..). Pysyy kyllä paikoillaan kun jää niskan puolelle.

Nyt varmaan paja hiljenee kunnes saan itseni kuntoon. Ei jaksa touhuilla ylimääräisiä kun ei ole ylimääräistä energiaa......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails