Sivut

maanantai 19. syyskuuta 2011

Kristallin kimallusta

Aloitin jo viime viikolla tämän avainnauhan. En vaan saanut loppuun asti tehtyä kun piti tulla kotiin hoivaamaan pikkupotilasta. Tänään oli enemmän aikaa, tosin itselle taitaa joku tauti iskeä päälle :/ Nenä vuotaa ja inhottava olo, mutta jospa se tästä.

Nämä helmet ovat siis Kiinasta. Fasettihiottuja kristallirondelleja, vaaleansinisiä. Aivan ihania! Kuvassa eivät pääse loistamaan, livenä ovat paljon kauniimpia. Eli linkitin hopeoidulla kuparilangalla Kiinasta tilattuihin salmiakin muotoisiin linkkeihin kolme kristallirondellia kerrallaan. Välissä litteät metalli-kukkarondellit.


Ja lähikuvassa

Usko-Toivo-Rakkaus rinkula on jakajana. Itse sahatut lenkit näissä, pikkulenkki pettää mikäli avainnauha jää kiinni esim. hissin väliin tai joku vetää liian kovaa.

Ja sitten vähän kännykoruja, enkuleita. Sain taas noita nauhoja niin pystyi tekemään lisää...

Päivällä ollut taas pituutta, kun aamusta menin töihin, ehdin kotona käydä syömässä ja illaksi yrittäjyyskurssille. Onneksi tänään ei istuttu kahdeksaan asti. Tämä mun orastava flunssa tekee olosta sen verran kurjan, etten olis jaksanutkaan yhtään kauempaa. Nyt kuppi kuumaa ja sohvalle viltin alle, jotta jaksaa huomenna taas pitkän päivän!

Tervetuloa lukijaksi, Jaana!

Muoks. Vihdoin viimein tuon vielä tänne tämän toisen tunnustukseni, kiitos Tinkki!!

Tunnustuksessa vastataan viiteen kysymykseen ja lähetetään tunnustus eteenpäin viidelle bloggaajalle.
Tällä hetkellä oma pää ei oikein jaksa raksuttaa, mutta jos nyt jotain fiksua näihin keksisi...


1. Lempiruoka: Amarillon sapuskat, eli texmex ylipäätään..
2. Lempimakeiseni: Salmiakki maistuu parhaiten, tosin nykyisin yritän vältellä makeaa..
3. Lempiluettavani: En muista milloin olen viimeksi lukenut oikean kirjan!? Lainasin ystävältä hömppäkirjoja x4, mutta nekin tehokas apulainen (2v) on kantanut ympäri taloa...
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Tällä hetkellä ainoat käsityöt tapahtuu töissä. Pelkäsin luovuuden siitä kärsivän, vaan ei. Ihan se onnistuu sielläkin. Kaikki on sopivasti käsillä ja valoa riittää :)
5. Lempielokuva: Tämä on taas tätä samaa osastoa kuin kirjat.. Milloinkahan olisin viimeksi katsonut jonkun elokuvan saatikka käynyt elokuvissa... Ei vain ole aikaa..
Haluaisin jakaa tämän tunnustuksen seuraaville taitaville bloggareille:
Unttura
Askartelin itte

Nopealla vilkaisulla taas aika moni oli jo saman tunnustuksen saanut, ja aina samoille en viitsisi lähteä jakamaan kenelle viimeksi annoin, joten poikkean kaavasta ja haluan jakaa tämän nyt vain kahdelle.
Olkaapa hyvät :)

3 kommenttia:

 1. Voi miten sä raskitkin noin monta rondellia tuohon avainnauhaan käyttää!:) Mutta tosi upea siitä tuli! Oliko Kiinan helmet olennaisesti edullisempia kuin täällä Suomessa? Kyselee nimimerkki "Kiinaan syyslomalla";)

  -Sanski-

  VastaaPoista
 2. Kiitos tosi paljon tunnustuksesta. Ja tuo avainnauha on niiin ihana :)

  VastaaPoista
 3. -Sanski-, ehdottomasti kannattaa etsiä helmikauppoja Kiinasta, koska tokihan ne ovat edullisempia siellä. Täällähän Suomen nettikaupat vetää omansa välistä. Ja itseasiassa tilasin ihan vastaavia kerran Englannista, ja nekin oli kalliimpia. En mä ehken muuten raaskiskaan näitä noin paljon käyttää, mutta kun niitä tuli niin PALJON!! :)

  Askartelin itte, olepa hyvä :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails