Sivut

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Myyntipäivää odotellessa..

Huomenna menen ex-ex työpaikalle myymään koruja. Se on sellanen vakiopaikaksi muodostunut ja siellä on siksi niin kiva käydä, kun näkee niin paljon tuttuja! Menee aika ihan hurjan nopsaan kun lähes koko ajan on joku juttuseurana. Harmillisen monelta työpaikalta on kielletty kaupustelu, joten ex-työpaikalle esimerkiksi en voi mennä..

Mutta sitten jotain ihania uutuuksia joita huomenna vien mukanani. Ensimmäisenä pitkä kaulakoru tummanvioleteista kristallirondelleista (no YLLÄRI, että taas näitä...)
Laitoin lisäksi tähän Kiinasta ostamia mutkaisia linkkejä. Ne tuotti vähän päänvaivaa ja meinasi  hermo mennä mutta valmista tuli :)

Toisena sitten avainkorusta ylijääneitä helmiä. Tällä mallilla olen tehnyt ennenkin rannekorun ja nämä helmet sopi tähän hyvin.

Ja makeanvedenhelmiä pitkästä aikaa!  Molemmat mv-helminauhat on messuilta ja nuo sydän-lätkät myös. Tein nyt sitten kaksi muutoin liki täysin samanlaista korua, mutta väri on vain eri. Huomennahan sen siellä myyntipäivässä näkee, onko tällaisille kysyntää...

Ja tässä sitten messuilta ostamaa turkoosi-kivihelmeä ja itse punottua (ja sahattua) ketjua.

Mutta huomenna sitten myyntipäivän tunnelmaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails