Sivut

torstai 15. syyskuuta 2011

Onko HelmiPlaneetalle matkaajia??

Täällä on sahattu pitkästä aikaa hopeoituja lenkkejä, ja tarkoitus on päästä väkertämään rannekoruja. Kaikki aiemmat rannekorut ovat menneet kaupaksi, joten kysyntää niille olisi. Se vaan on niin kamalan hidasta, tuo lenkkien sahaaminen..

Tulipa mieleen, onkohan muita HelmiPlaneetalle lähtijöitä? Sehän on siis viikonloppuna Masalassa. En ole aikaisemmin käynyt, ja koska miehellä alkaa sopivasti loma, eikä pistänyt vastaan, niin se lähtee mulle kuskiksi ;) Ihan mielenkiintoiselta vaikutti näytteilleasettelijoiden lista, innolla odotan!!

Mutta sitten jotain korujuttujakin, kuten korviksia ja memory wire- rannekoruja.

Ylhäällä simpukankuorta, josta olen tehnyt jo pari kaulakorua (myytyjä molemmat) ja korviksiakin, ja nämä kaksi helmeä jäi jäljelle ja niistäkin tuli sitten korvikset.
Seuraavalla rivillä vasemmalla merenvihreät folioneliöt ja lehtiriipukset. Oikealla vaalean violetit lasihelmet.
Alimmalla rivillä vasemmalla folioneliöt ja metallihelmet. Keskellä lasihelmeä helmihatuilla ja äärioikealla kirkkaat "piparkakku"helmet joiden päällä lilat fasettihiotut helmet. Viimeiset ovat samaa tyyliä kuin aiemmin postattu mutkaputkikoru. Korvisten teko on vain viivästynyt...

Ja tässä sitten memory wire- rannekoruja. Ylhäällä vasemmalla raidallisia violetteja lasihelmiä. Hyvin runsas koru, 3-4 kerrosta. Ylhäällä oikealla violetteja foliohelmiä, neliskanttisia violetteja lasihelmiä ja mustia lasihelmiä neljässä kerroksessa. Alimmaisena vihreänsävyisiä helmiäislasihelmiä ja valkoisia kuunpintahelmiä kolmessa kerroksessa.

Mutta nyt vielä hetkeksi sahaamaan lenkkejä!!


Tervetuloa lukijaksi, JOHANNA!

3 kommenttia:

 1. Itse olisin KOVASTI MENOSSA, mutta sitten posti oli laittanut laatikkoon kutsun tytölle synttärijuhlille JUURI LAUANTAINA niinkin pahaan aikaan kuin 12-14, joten voipi olla, että menemättä jää =( Oikeastaan se äiti voi itseään syyttää jos meidän tyttö ei pääse, koska kahden päivän varoitusaika??... Suunnitelmia on tehtynä jo eikä haluaisi niitä muuttaa, varsinkin kun olen odotellut tätä helmitapahtumaa <3

  VastaaPoista
 2. Voi kurjaa Ninni! Harmillisesti sattuu päällekäin :( Mä kans pelkään, kun meillä poika on ollu vähän on/off- kipeänä, että jos sillä sattuu olemaan tosi huono yö/aamu sillon lauantaina, niin ei varmaan viitti sit lähtee. Mut toivotaan että voi jättää mummolle hoitoon. Mikään ei ole ihanempaa kuin päästä hypistelemään helmiä livenä!

  VastaaPoista
 3. Nyt kun noista messuista mainitsit, niin alkoi kyllä houkuttaa...Jos pääsis yhtään aiemmin livahtamaan lauantain luennoilta, niin ehkä sitten...;)

  Ihania koruja oot taas tehny!

  -Sanski-

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails