Sivut

torstai 29. syyskuuta 2011

Taas vähän erilaista..

Pitää joskus kokeilla tehdä jotain tavallisesta poikkeavaa.. Yleensä pistän jokaiseen kaulakoruun riipuksen, mutta nyt "pakotin" itseni tekemään kaulakorun ilman riipusta. Näitä syntyy suhteessa aika vähän. Ajattelin, että riipuksettomat voisivat käydä ajattomammin eri ikäisille.

Näitä mustia viiruisia lasihelmiä olin hamstrannu jostain syystä vaikka kuinka kauan. Kai olin ajatellut niistä tekeväni rannekorun.. Ne kuitenkin päätyivät tähän kaulakoruun, ja tästä tuli ihan näyttävä.

Pillerin muotoisia, viiruisia mustia lasihelmiä, mustia ja kirkkaita kristallirondelleja sekä mustia farfalle-siemenhelmiä sekä korumetallia.

Jepjep. Tänne rantautui silmätulehdus, sama mitä viime viikolla pojalla hoidettiin. Että varsin ihanaa. Varsinkin kun huomenna on eräästä lehdestä tulossa toimittaja tekemään juttua mun firmasta, ja meikä edustaa silmä punaisena. Voi morjens.

1 kommentti:

  1. Onhan siinä riipus, tuolla niskassa ;) Tosi näyttäviä nuo mustat, raitaiset helmet.. sanot vaan toimittajalle että yrittäjällä venyy työillat niin pitkäksi että silmiä punottaa! :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails