Sivut

maanantai 17. lokakuuta 2011

Jatkoa tilaustöihin

Tässä nyt sitten vielä yksi avainkoru, jonka tein tilaustyönä. Vähän vastaavanlaisen olen jo tehnytkin, se oli tosin magneettilukolla ja helmissa hieman vaihtelevuutta. Ulkoilme kuitenkin samantyylinen.
Tässähän on taas ideana, että voi pitää joko kaulakoruna tai avaimien kanssa.

Tein töissä pari muutakin korujuttua. Mulla oli jopa kamera mukana ja sain kuvattua niitä - kuten tämänkin - samantein. Itseasiassa kamera oli firman mainosjuttuja varten, ja jouduin jo kesken päivän siirtämään osan kuvista koneelle. No, kuinkas sitten kävikään. Kamera on kyllä nyt kotona mutta piuha töissä, joten ne uusimmat korukuvat odottavat seuraavaa päivää :D

Tällä viikolla torstaina mun pitäs mennä eräälle koululle Naisteniltaan esittelemään koruja. Tilaisuus on koulun opiskelijoille ja henkilökunnalle ja sinne on tulossa pari muutakin esittelijää. Ihan kiva juttu! Muutenkin olen muutamia messuja/joulumyyjäisiä buukannut kalenteriin ja pitäisi nyt aloitella taas uusien korujen luominen. Muutamat tilaustyöt odottaa uutta Kiinan tilausta, sen pitäisi tulla tällä viikolla jos tulee yhtä nopsaan kuin viimeksi. Tosin nyt vahvasti pelkään että se on tullissa. Trackerin mukaan se on jo Suomessa, joten katsotaan.... Iiiks.

4 kommenttia:

 1. Onko nämä sun avainnauhat olleet kestäviä? Ihanan näköisiä, mutta monessa uskoisin olevan vain yhden vaijerin, vai olenko väärässä? :)

  VastaaPoista
 2. Minna, ovat olleet yllättävän kestäviä. Vasta parista tiedän vaijerin katkenneen ja ovat olleet melkein 1,5v käytössä. Ja kyllä nämä on kaikki kaksinkertaiseen vaijeriin tehtyjä. En itse luota lainkaan että yksinkertainen kestäisi... ;)

  VastaaPoista
 3. Joo, sitä minäkin tuumailin. En luottaisi. Mietin vain kun noissa on niin kauniita ja pieniäkin helmiä... Ihania <3 onko vaijerisi sitten oikein ohutta vai mikä on taikasi? Paljastatko? :)

  VastaaPoista
 4. Unohtui sitten vastata..
  Niin siis ne ihan pienimmät on joko siemenhelmiä (sitä sellaista suurempaa kokoa, ihan minit ei mahdu), tai sitten farfalle-siemenhelmiä. Mutta toki joissakin pienissä esim. 4mm lasihelmissäkin on aika pienet reiät. Päättelyvaiheessa helmen läpi pitäisi mahtua vaijeri nelinkertaisesti, joten tekeehän se joskus vähän tiukkaa.
  Joo, siis mulla on ihan perusvaijeria, taitaa olla paksuudeltaan 0.38mm ja aika pienisäikeistäkin on. Kerran tein sellaisen "nitkutustestin" suurempisäikeisellä ja tällä pienisäikeisellä, ja kyllä se suurisäikeinenkin meni poikki kiinnityshelmen kohdalta siinä missä pienisäikeinenkin. Uskon vahvemmin siihen, että kun se menee kaksinkerroin, niin se kestää paremmin!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails