Sivut

lauantai 22. lokakuuta 2011

Maistiainen myyntipäivältä

Noniin, vihdoin tässä kuvaa torstain myyntipäivältä. Kävijämäärä ei yltänyt siihen mitä tapahtuman järjestäjälle oli ilmoitettu, mutta onneksi nyt kauppa silti kävi ja ihmiset olivat kiinnostuneita. Osa ihan ihmetteli, että olen itse nämä kaikki tehnyt. Pitäisi kai tehdä selkeämpi "esite" pöydälle, vaikka lukee siellä käsintehdyistä koruista..
Ihan houkutteleva oli pöytä kyllä. Seuraavan kerran onkin sitten vajaan kuukauden päästä Pieksämäellä Naistenmessut (20.11), siitä viikon päästä Naistenmessut täällä Mikkelissä ja joulukuussa olen menossa kahdeksi päiväksi Lappeenrantaan Linnoitusten Joulumarkkinoille kaverini kanssa myymään. Se tarkoittaa sitä, että paja pöhisee taas ahkerasti...

Mutta vielä yksi koru tähän loppuun. Tähän olin ajatellut laittaa pienen magneettilukon niskaan, mutta Kiinan tilaus tuntuu viipyvän. Niitä on tulossa vähän isompi satsi sieltä. Tässä siis violetteja lasihelmiä ja kristalleja. Riipuksena foliohelmipallo.


Kiinan tilauksesta sen verran, että trackeri toimii taas ja voi olla, että on lähtenyt tullista eteenpäin. Ihan tuo termistö ei ole hanskassa, joten varma en voi olla. Uskoisin, että alkuviikosta tulee ilmoitus (tai status muuttuu) , tai jos jäi tulliin, niin ottavat yhteyttä. Jänskättää hieman. Muutenkin odotan pakettia, kun pari tilaustyötä jumittaa nyt sen vuoksi...

1 kommentti:

  1. Upea pöytä! Itsekin sain äitini kanssa aika hyvän pöydän joulumarkkinoista, joihin meidän ei pitänyt enää osallistua, ja sinne olen nyt sitten askarrellut omia standeja =)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails