Sivut

tiistai 25. lokakuuta 2011

Paketti Kiinasta

Jee, se on täällä, Kiinan paketti! Trackerin mukaan viimeinen tapahtuma oli 21.10 ja olin jo ihan hädissäni miksi se ei liiku mihinkään näin moneen päivään. No, ilmeisesti tuo päivittyy suht hitaasti ja olihan tässä viikonloppu välissä. Mutta kaikkea ihanaa piti paketti taas sisällään, vähän kuvamaistiaisia seuraavana..

Ylläri, kristallihelmiä tuli taas aika monta pötköä... Mustaa ja kirkasta tuli muita enempi, muuten jokaista yksi nauha per väri. Mustasta onkin menossa yksi nauha jo erääseen tilaustyöhön, mitä vihdoin huomenna pääsen aloittamaan.

Oikealla puolella iiihania violetteja (kuva on vähän huono) mattapintaisia helmiäislasihelmiä. Tämän kuvan laitoin siksi, koska tästä näkee kuinka paljon helmiä on yhdessä nauhassa. Itseasiassa kristallihelminauha näyttää aika lyhyeltä, kun on kieputettu noin, mutta siis helmiä on paljon!

Ja sitten vähän korunosia.. Kellotauluja, lukkoja, rinkuloita joissa lukee "memories", lehtimaskotteja, perhosia ja tuollaisia isoja sydämiä. Ne olivatkin yllättävän suuria.. Vaativat kyllä aika pitkän korun kaverikseen.

Uusia kuvia olisi koruistakin tulossa, mutta jätetään se päivitys myöhemmälle, kun en jaksa säätää enää tässä vaiheessa iltaa kuvien kanssa. Kävin tänään jopa lenkillä --- ööö --- kuinkahan monen viikon tauon jälkeen! Kun yrittäjyyskurssi alkoi, siihen loppui vapaa-aikakin. Se on nyt loppunut, mutta tuntuu ettei saa enää sitä uutta intoa päälle. Se on vaan yritettävä... :)

Tervetuloa lukijaksi, Minna!!

2 kommenttia:

  1. Vau! Nyt pitää myöntää että olen kyllä vähän kade tuosta kristallimäärästä! :D

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails