Sivut

tiistai 18. lokakuuta 2011

Tuotoksia

Noniin, vähän eilistä päivää ja tätä päivää. Jäi tosiaan osa eilisistä kuvista kameraan ja nyt vasta sain purettua. Pitäisi kehitellä jotain kivaa torstain myyntipäivälle, ja tässä nyt sitten uusia juttuja.


Ensimmäisessä rannekoru ja korvikset. Rannekoruissa säröakaattia ja metallihohde-helmiäishelmiä. Korumetallinen lukko. Korviksiin pääsivät myös säröakaatit ja hopeoidut koukut.

Toisena vihreää suht lyhyenä kaulakoruna. Tämän idea lähti näistä lamppuhelmistä, joiden sisässä on vaalea kukka. Nuo kolme helmeä ovat Englannista, ja odottaneet varmastikin yli vuoden käyttötarkoitustaan. Hopeoidut lukko- ja korvisosat. Antiikkihopeoidut metallihelmet kaulakorussa.

Tässä sitten tämän päivän tuotos, eli beigeä ja shampanjaa helmiäislasihelminä, sekä joukossa muutama kristalli. Aineksia riitti vielä rannekoruunkin, joten sellainenkin syntyi. Hopeanväriset lukot ja antiikkihopeoitu riipus rannekorussa.

Viimeisenä kultaa. Näistäkin helmistä suurin osa Englannista, lähinnä nuo suuret helmet, eli helmiäislasimöllykät ja taitaapa nuo suuremmat pyöreätkin olla samasta paikasta. Tämä koru on pitkä, eikä olisi tarvinnut lukkoa. Laitoin kuitenkin lukon ihan siksi, että voi pitää joko ihan pitkänä koruna, tai sitten kaksinkerroin. Jälkimmäisellä vaihtoehdolla on varsin näyttävä. Antiikkihopeoitu lukko.

Työn alle jäi vielä yksi vaalean lila pitkä koru, joka odottaa lukkoa Kiinan puketista. Ja yhtä avainnauhaa ehdin aloitella. Avainnauhat ovat menneet nyt niin hyvin taas kaupaksi, että kohta on tyhjä paikka odotustilan hyllyssä. Pitäisi siis muutamat väkerrellä, jotta ei tulisi tyhjiä paikkoja :D Kiinan puketti hieman pelottaa. Se näytti saapuneen Suomen kamaralle 13.10 trackerin mukaan, mutta nyt taas koko seurantasydeemi ei toimi. Viimeksi tilauksessa meni 10 päivää, nyt on kulunut 9. Jännityksellä odotan jääkö tulliin, kun raja ylittyi reippaasti (no niin viimeksikin), tai milloin se status edes muuttuisi. Tai no, toimisi nyt koko seurantasydeemi että pääsisi katsomaan...

Mut nyt pakko yrittää painua pehkuihin, kun huomenna taas niin aikainen nousu!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania värejä yhdistettynä! Siis tosi kauniita, pidin paljon noista kaikista.

    VastaaPoista
  2. Noi kaksi jälkimmäistä ovat todella upeita ja juhlavia! Ekatkin on kauniita, ei sillä :) Toivotaan että Kiinasta pian saapuu ihanuuksia ja kohta sitten mekin sinne ;)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails