Sivut

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Uutta ja vanhaa

Nyt luvassa kuvia uusista ja vanhoista helmistä - tai niistä tehdyistä tuotoksista lähinnä. Ihan ekana postaan tällaisen kristalleista tehdyn kaulakellon. Töissä tämä ei miellyttänyt ihan silmää, tai jotenkin tuli sellainen olo että tekisi mieli vielä tehdä jotain muutoksia, mutta nyt tässä se näyttääkin ihan hyvältä. Ensin meinasin tehdä tästä vain pitkän kaulakorun ja pistää riipuksen tuohon memories-renkulasta roikkumaan, mutta kellotaulu sopi tähän hyvin. Tosin tuo kellotaulu oli ärrrsyttävä... Liian leveä oli tuo osa, mihin kiinnitys tulee. Tietenkin kaikki muut kellotaulut oli niitä kapea"reikäisiä", mutta kun tämä mielestäni sopi parhaiten tähän väriin.

Jos nimeäisin koruja, tää olis Miiu, koska koko korun tekemisen ajan Miiu-ystävä oli mun mielessä :)
(ehkäpä juontaa väristä tämä mielleyhtymä...)

Tässä sitten pari memorywire rannekorua ennen Kiinan helmien saapumista.
Helmiäislasia ja korumetallia.

Ja toiseen rannekoruun sopiva kaulakoru.

Lupailin tuolla firmani fb sivuilla pistää pystyyn jotain arvontaa, koska siellä meni eilen sadan tykkääjän raja rikki.  Voisikin noista Kiinan helmistä kyhätä jonkun kivan arvontakorun. Huomenna tosin pitäisi saada työnalle yksi tilaustyökin... Sormet taas syyhyää :))

2 kommenttia:

  1. Tuo kaulakellohan on aivan ihana! ja nuo memory wire-rannekorutkin ihan tosi kauniita.. syyhyäispä omatkin sormet edes vähän :D pitääpä käydä tykkäämässä firmastasi!

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails