Sivut

lauantai 29. lokakuuta 2011

Viikolla valmistuneita...

Sain vihdoin käsiteltyä muutamia viikolla valmistuneita kuvia. Yllättäen, Kiinan kristalleista suurin osa.

Ensimmäisessä punaisia, mustia ja kirkkaita suuria kristallirondelleja. Olen nyt siis tilannut kahta kokoa ja ne pienemmät sopivat paremmin mm. kaulakelloihin mutta kaulakoruihin ja rannekoruihin taas isommat käy mielestäni paremmin..

Tässä ei ole riipusta, vaan niskassa jatkoketju jonka avussa voi säätää pituutta.

Sitten rannekoru, jossa mustia ja punaisia kristallirondelleja sekä korumetallinen sydähelmi kristallien välissä ja magneettilukon luona koristeena metalliperhonen ja punainen kristalli.

Tästä tuli mun yks suosikki! ... eikä tämä tietty tässä kuvassa näytä oikein miltään.... Testaan tätä jatkuvasti omaan kaulaan, on oikeasti vaan niin kiva! Eli mustia 4mm lasihelmiä, ja muutama fasettihiottu lasihelmi sekä musta kristallirondelli (fasettihiottujahan nämäkin ovat!) metallirondellien ympäröimänä, sekä biconen muotoiset metallihelmet. Keskelle jää Usko-toivo-rakkaus - rinkula. Tämä ei riipusta kaipaa. On ihan näyttävä ilmankin, ja varmaan jotain variaatiota tästä tulen tekemään. Olisin tämänkin muutoin tehnyt mustilla farfalle siemenhelmillä, mutta ne ovat loppu. Onneksi saan niitä ensi viikolla lisää ;)

Tervetuloa lukijoiksi Piijuli ja Syysmuumi! :)

2 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails