Sivut

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Vilkas viikonloppu

Huhhei, jo on pitänyt kiirettä!! Meillä on juhlittu viikonloppuna poikasen 2v juhlia. Virallinen päivä on tänään, ja melkoisen paljon tunteita nostattaa tämä päivä ja koko viikko.. Tosi nopeasti on tämä pari vuotta mennyt! Tuntuu että jatkossa kiire ehkä vähän muutenkin helpottaa, kun kuluneella viikolla sain vihdoin päätökseen yrittäjyyskurssin ja jatkossa illat onkin vapaat. Voi olla ensi viikolla kummallista kun ei tarvitse kouluun lähteä - tosin yksi myyntipäivä on tulossa, joka ajoittuu iltaan.

Mutta sitten koruasioita. Tuossa synttäreiden lomassa opettelin kuvankäsittelyä ja tässä vähän maistiaista. Jatkossa kuvissa näkyy firmani nimi.

Ensimmäisessä aivan upeita petroolin värisiä lasihelmiä, hopeoitua ketjua sekä riipuksena ihana hopeafoliosydän, sudenkorento sekä kirkas kristallihelmi. Yksinkertainen, mutta näyttävä kokonaisuus.

Toisena soikeita punaisia lasihelmiä metal-look-helmihattuineen ja mustia kristallihelmiä linkitettynä hopeoidulla kuparilangalla. Pidempi koru, menee pään yli ilman lukkoa.

Nyt ehkä (ansaitusti??) hetkeksi sohvalle rentoutumaan.... :)

3 kommenttia:

  1. Ihania! taitavasti käytetty helmihattuja tuossa petroolinsinisen (nam mikä väri!) korun riipusosassa! :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails