Sivut

maanantai 21. marraskuuta 2011

Joulumyyjäisten kausi avattu

Noniin, ensimmäiset Joulumyyjäiset on takana, eli Pieksämäen Naistenmessut. Ne olivat siis eilen, klo 10-14. Ensimmäinen kerta, kun kävin tällaisissa isoissa myyjäisissä myymässä. Aika paljon oli kilpailua, muitakin koruntekijöitä paikalla, vaikka meidän pöydän vieressä taisi olla ennemmin jotain "rihkamaa" ja tuontikoruja, magneettikoruja jne.. Toisella puolella salia oli sitten ihan käsintehtyjen korujen pöytiä parikin. Ja muutenkin oli kaikkea ihanaa! Olin vain varustautunut vähän huonosti, siellä oli tosi kylmä!


Tässä meidän pöytää. On aika alussa otettu, koska viereisen pöydän sukka- ja pullamummotkaan eivät ole vielä saapuneet. Meillä oli lähinnä noita mun koruja, ja sitten toisessa päädyssä lisäksi äiskän pullaa ja kuivattua suppilovahveroa. Suppikset muuten tekikin kauppansa, kun taisi olla ainoita suppiksia koko messuilla. Kyllä niitä koruja meni suht hyvin kaupaksi, mutta koska pöytävuokra oli aika korkea, niin kyllä aika paljon töitä pitää tehdä että kannattaa näihin panostaa. Täytyy nyt katsella nämä muut messut, että onko tämä kuinka kannattavaa ylipäätään...

Tämän viikon lauantaina on sitten Mikkelin Naistenmessut. Sitten viikon tauko, ja sen jälkeen menee koko viikonloppu messuillessa, Lappeenrannan Linnoitusten Joulumarkkinoilla. Sinne pitääkin sitten laitella paksulti päälle, koska on ulkotapahtuma. Ja viimeiset onkin sitten viikko ennen Joulua Mikkelissä Cumuluksen käsityömarkkinat. Alussa mietin uskaltaako buukata näin monia messuja, mutta tuossa kun pakkasin loppuviikosta kamoja näitä ekoja messuja varten, mullahan oli kaksi laatikollista jo koruja. Että ei hätää :) Peräti siis yksi vapaa viikonloppu ennen Joulua! Hui!

Nyt ei uusia korukuvatuksiakaan ole, koska en ole tehnyt mitään. Tarvikkeita mulla oli tuolla Pieksussa mukana, mutta en ehtinyt edes kassista pois kaivaa. Tänään päivä on mennytkin kuvatessa vanhempia koruja uudelleen ja laittelin osan myyntiin mikko.fi käsityöpuolelle. Yllättävän aikaavievää hommaa.

Nyt voisi hetkisen hengähtää, huomenna sitten taas palataan väkerryksien pariin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails