Sivut

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Keskiviikon tuotokset

Otsikko ehkä hämää, ei nämä kaikki tänään ole valmistuneet, mutta noita otsikoita on aina niin vaikea keksiä... Keräsin taas vähän kaikenlaista samaan postaukseen.

Tässä Helmiplaneetta- messuilta vielä muutama soikea lasihelmi, sekä Kiinasta kristallirondelleja mustana ja pyöreitä punaisia kristallihelmiä. Ketjuosa on mustaa farfalle-siemenhelmiä. Farfallet on vaan mun lemppari-siemenhelmiä!

Tässä sitten jaspis- kivihelmeä, ties kuinka kauan olleet tuolla laatikossa. Ruskean sävyt eivät ole mun juttu, mutta ajattelin nyt kun joulumessuja tulee, niin tehdä vähän kaiken väristä. Joukkoon pistin rusehtavia kristallirondelleja ja biconen muotoisia metallihelmiä. Iso metallisydän riipuksena. Kuvasta poiketen, koru ei mene kaksinkerroin, oli vaan vaikea kuvattava.

Tässä taas avainkoruosastoa. Vähän vastaava mikä aiemmin postattu. Tämä sävy on ollut tosi suosittu, ja pistin tuossa alkuviikosta (jos oikein muistan..) lisää näitä foliohelmiä tilaukseen, niin saan väännettyä taas lisää avainnauhoja. Tässä olikin viimeiset tätä sävyä, juuri ja juuri niistä vielä tämä avainkoru syntyi.

Ja tässä vielä Usko- Toivo- Rakkaus- rinkulalla pääasiassa mustista kristallirondelleista avainkoru - joukossa on muutama violetti myös.

Tänään sain taas vähän uusia matskuja... Loppuviikolla vaan vähän nuo oikeat työt haittaa tätä korupuolta, mutta jos jotain ehtisi väkertämään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails