Sivut

perjantai 4. marraskuuta 2011

Ketjukoruja

Ihanaa, viikonloppu edessä ja kaikkea kivaa tiedossa! Kuitenkin ennen sitä pikainen blogipäivitys.

Tässä pari ketjukorua, eli linkitetty muutamia helmiä ja hopeoitua ketjua. Toisen korun riipus on samanlainen kuin aiemmin postatussa, mutta helminä pyöreitä kristallihelmiä.

Ensimmäisenä vaalean liloja suuria helmiäislasihelmiä ja tummemman liloja kristallibiconeja.
Riipuksessa on samansävyisiä pienempiä helmiäislasihelmiä, yksi suurehko fasettihiottu lasihelmi sekä pieni tähti-maskotti, jossa lukee "just for you".

Toisena sitten tätä petroolia, mitä on jo ennenkin nähty täällä samantyylisessä korussa. Se ehti mennä, ja ajattelin tehdä tilalle samantyylisen korun. Tässä tosiaan vaan helmet ovat kristallihelmiä, kun siinä aiemmassa oli lasihelmiä. Mielestäni tuo sudenkorento sopii tuon sydämen ja kristallin kanssa vaan niin hyvin...

Täällä hiljennytään viikonlopun viettoon. Lähdetään reissun päälle ja palataan sunnuntaina takaisin. Helmijuttuja otin kotiin mukaan, jos vaikka innostun vielä sunnuntaina jotain värkkäilemään. Muistuttelen tässä samalla, että arvonta päättyy sunnuntaina klo 20.00, jolloin katsotaan ketä onnetar suosii... :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan hempeä koru tuo violetti just for you -koru! hauskan näköistä hopeoitua ketjua. Myös tuossa sinisessä korussa on sitä jotain! Siis muutakin kuin maailman ihanin väri :D

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails