Sivut

tiistai 22. marraskuuta 2011

Kiinan paketti :)

Jipii! Kiinasta saapui jälleen tänään lähetys. Trackeri pysyi tällä kertaa paremmin ajantasalla, mutta nyt tämä tulikin express- lähetyksenä, koska oli sen verran painava. Halvemmalla tyylillä olisi tullut kahtena eri pakettina, jolloin olisi ollut vaara että toinen katoaa. Matkalla viipyi 11 päivää. Ei huono. Eikä jäänyt tulliin ;)

Tilasin mm. mattapintaisia helmiäislasihelmiä. En oikein viime aikoina ole helmiäislasihelmiä ostellut, mutta nämä mattapintaiset ovat jotenkin aivan ihania! Nyt tuli lajitelma eri sävyjä, kai näistä jotain keksii..


Kuvassa toinen vasemmalta on tuo tumma lila, niitähän tuli jo viimeksikin. Ja tuo toinen oikealta näytti kuvissa niin syötävän hyvältä, että niitä tuli sitten pari nauhaa vielä extraa. Ajattelin että olisi sellainen kiva talviväri..


Ja vielä vähän kierteellä kaikki..


Korunosat oli myös ihan kivoja. Tilasin lisää renkuloita, nyt tuli eri teksteillä eli on mistä valita. Tuli hieman lukkoja, kaikki eivät ole edes kuvassa, mallit siis. Tässähän on vaan murto-osa kustakin lajista. Nuo ihan keskellä olevat kiiltävät oli taas oma erehdys - ovatkin suurempia mitä ajattelin.. Samoin kuin nuo alhaalla olevat sudenkorennot ovat myös suurempia. Mutta käyvät ne sitten riipuksiksi jos ei muuta.


Kyllä, tykkään sudenkorennoista! Nämä oli jotenkin aivan ihastuttavia!!


Ja viimeisenä tilaustyö. Hmm.. ei ihan niin sitä omaa alaa, eli Hello Kitty tyylistä pyydettiin ja tässä tulos. Pienelle tytölle menossa. Hassut Helyt ovat valmistaneet nuo riipukset, kiitosta vaan Elisalle! On pinnassa glitterit ja kaikki :) Laitoin magneettilukon molempiin koruihin, niin on pienen käyttäjän turvallista niitä pitää ja saa itsekin laitettua.

Parit tilaustyöt lähti vielä hyväksyttäväksi, niistä kuvia myöhemmin...

5 kommenttia:

 1. Ihania!!! Kaikki. Mistä tilaat näitä? Koruosat, etenkin nuo isot sudenkorennot viehättävät minua <3

  VastaaPoista
 2. 8seasons.com on se paikka mistä näitä tilailen. Ihastuin paikkaan kun haaveilin itselleni Pandora-tyylistä korua. Mut ne myydään niin isoissa paketeissa, että en sit lähteny tilailemaan niitä osia, mut sitäkin enemmän tullut tilattua kaikkea muuta :D

  VastaaPoista
 3. Kääk, mikä paikka!! :P Olikohan virhe taas olla utelias? :D (Ehkä on onni etten oo viel Paypaliani saanu toimimaan!?) Onko tuolla hinnat kohdallaan (kun ei äkkiseltään nuo dollarit kerro mitään)?

  VastaaPoista
 4. Ei mulla ole mitään Paypal tiliä. Silti tuolla pystyin maksamaan. En nyt osaa selittää miten se tapahtuu, mutta se Paypal maksu otetaan mut en käytä siis ko. tiliä (vai miksi sitä pitäs kutsua..)
  Postarit tuolla on hinnakkaat, mutta tuleehan ne toki kaukaa. Itse tykkään että on edukasta, esim. daisyt (ne pienet metallirondellit) on 1000 paketin pakkauksessa ja maksaa 5-6 dollaria (en muista tarkkaa hintaa) mut kuitenkin alle 5 euroa. Kappalehinnaks ei jää paljoakaan. Mut tosiaan tullirajat tuolla ottaa heti kiinni. Kun ei sais tilata kuin alle 40eurolla ja minimitilaus on jo 50dollaria + postit päälle. Mut ei mulla oo vielä kertaakaan jääny tulliin, vaikka kolme kertaa tilannu nyt yli tullirajan.

  VastaaPoista
 5. Enpäs oo aiemmin tätä huomannut (sokea minä). Kisut näyttää ihan kivalta! :)

  Ja noi mattapintaiset helmet on niiiiin ihania.

  Elisa

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails