Sivut

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Pikainen kuvapostaus

Tässä muutamia rannekoruja foliolasihelmistä lähinnä. Yksi näistä meni tilaustyönä. Eka tein liian pienenä mutta koska malli miellytti en alkanut purkaa. Joten tein toisen himpun verran suurempana ja pari muutakin lisää. Yksittäin nämä olen kuvannut myös, mutta laitan ne tuonne myytäväksi sitten suoraan...Tässä näkyy tilaustyön rannekoru. Tilaaja halusi myös riippuvat korvikset, joten sai valita näistä kolmesta mieluisimmat. Nämähän tulivat kaveriksi samansävyiselle avainkorulle. Kiva piristys työpäivään!


Ja sitten vielä yksi joukkoon kuulumaton rannekoru. Nämä siniset tilasin kivihelminä mutta pah- lasia ovat. Ainakin yhdestä oli tuo sininen osa viirumaisesti irronnut ja sisältö oli kirkas. Joten kiveä ei ole nähnytkään... Aina meitä kuluttajia huijataan.. (huom! Ei ole ostettu suomalaisesta helmikaupasta!)

Tässäkin tilaustyönä avainkoru. Melkeinpä samanlaisen olen jo tehnytkin ja tähän tilaaja ihastui, joten samantyylisen tein. Nyt Kiinasta tulleet kirkkaat kristallit olivatkin AB-käsiteltyjä, ja mielestäni välkkyvät vielä kauniimmin...

Tänään valmistui vähän muutakin mutta en jaksa nyt kameran kanssa enempää kikkailla, joten huomenna sitten taas lisää :)

2 kommenttia:

  1. Kauniita rannekoruja ja avainkoru..oletpa kyllä tuottelias! Varmaan firma auttaa asiaan..? :) itse en edelleenkään osaa käyttää lasihelmiä ollenkaan, pitäis kai opetella kun näyttävät noin hyvältä! Aina meitä kuluttajia huijataan, totta! ;)

    VastaaPoista
  2. Juu, täällä on meneillään nyt hissiremppa ja osa ns. oikeista asiakkaista ovat sen takia estyneitä.. mulla jää siis päivään enempi aikaa mikä tarkoittaa että korujakin syntyy enemmän :D

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails