Sivut

tiistai 15. marraskuuta 2011

Rannekorupäivä * osa II *

Eilen tuli aloiteltua rannekorujen kanssa ja tänään sitten jatkoinkin ihan samalla linjalla, joskin tekotyyliä vaihdoin ja siirryin punomaan ketjua. Kun opettelin alkuvuodesta sahaamaan näitä lenkkejä itse, koin hankalimmaksi spiraalien teon. Hopeoitu kuparilanka olisi pitänyt saada "juoksemaan" pienten puupalikoiden välissä ruuvipenkissä samalla kuin porakone pyöritti lankaa spiraalille sukkapuikon ympärille. Ollaankin tehty nyt niin, että mies ottaa porakoneen ja minä toimin "langanohjaajana" ja saadaan muutamassa minuutissa jo tosi monet spiraalit tehtyä, joita sitten minä vaan töissä sahailen lenkeiksi. Tänään innoistuin ensin sahaamaan, ja koska lenkkejä tuli niin mukavasti, päätinkin sitten alkaa punomaan niitä rannekoruiksi. Tässä siitä sitten tulos. Tosin, nolottaa postata näin heikkolaatuinen kuva tänne, mutta en ottanut kuin yhden enkä enää valitettavasti jaksa kaivaa koruja uudelleen esille kuvattavaksi. Tämä on aika epätarkka :(

Ylimmäisenä on aivan ihania mattapintaisia helmiäislasihelmiä, taitavat olla kokoa 10mm. Luonnossa aiiiiivan ihania. Tuosta korusta tuli pidempi, kun monesti tuntuu että nämä standardikokoiset saattavat olla monelle sitten liian lyhyitä.
Loput ovatkin sitten hopeafoliohelmistä, joita sain tänään taas ison lähetyksen. Muutamat tilaustyöt odottavat niistä helmistä, ja ihan himpun verran vielä saavat odottaa, että saan tuon tulevan myyntipäivän pois alta. Jäin nimttäin töihin vielä parit työt kesken, ja olisi kiva saada kaikki valmiiksi ennen sunnuntaita.
Tein sitten vielä korviksia samaa sarjaa, tosin erikseen nämä taas myyntiin menevät.

Tässä sitten parit tilaustyöt. Toivottiin tummaa lilaa ja säädettävällä jatkoketjulla. Vasemman puoleisessa on kierrettyjä violetteja lasihelmiä ja juuri niitä ihania mattapintaisia helmiäislasihelmiä. Oikealla taasen suuria hurrikaani lamppuhelmiä (ovat violetteja, näyttävät mustalta kuvassa..), samoja mattapintaisia helmiä sekä pieniä fasettihiottuja lasihelmiä.

Nyt pitäisi vielä jaksaa käsitellä vähän kuvia, tosin en tiedä jääkö se taas seuraavaan iltaan...

1 kommentti:

  1. Ihania ovat! Itsekin haaveilen, että pääsisin tuohon lenkkitekniikka-oppiin joskus :P Tuo ihan uutta ilmettä näihinkin!! Mikä on standardi-kokosi rannekoruissa? O.o

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails