Sivut

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Rannekorupäivä * osa III *

Riittäisiköhän nämä vähäksi aikaa :D On meinaan tullut tehtyä kolme päivää rannekoruja, joten näistä sopisi jotain jo myydäkin. Tuli tänään taas varattua yksi uusi myyntipäivä, kun lehdessä mainostettiin käsityömyyjäisiä viikko ennen joulua. Sinne siis.

Ekassa kuvassa kristallirondelleista rannekoruja. Tummanvioletti, sähkönsininen ja lohenpunainen. Violettiin ja siniseen olikin jo korvikset valmiina, joten siksi ainoastaan lohenpunaiseen tein korvikset.

Näissä rannekoruissa idea lähti pienistä cloisonne-helmistä. Vasemmalla lohenpunaista ja shampanjaa sekoitettuna, keskellä tummansinistä ja siihen oli molemmin puolin omat siniset cloisonne-helmet. Oikealla taas turkoosia, ja valkoinen ja turkoosi cloisonne-helmi. Näissähän keskihelmenä toimii suorakaiteenmuotoiset Usko-toivo-rakkaus laatat. Pistin kerrankin jatkoketjulla, joten on sopivampi useampaan ranteeseen.
Rehellisesti sanottuna en ole ennen oikein piitannut cloisonne-helmistä. Nämä tuli eilen vaijerilähetyksen mukana (testimielessä siis tilasin pienen sekoituksen) ja vitsit, heti niistä syntyi idea!

Ja sitten vielä viimeiset kirjanmerkkipohjat hyötykäyttöön ennen viikonlopun myyjäisiä. Huomiselle jää vielä jotain pikkujuttuja ja mm. korvisten pakkaamista sellofaaniin. Tekisi mieli kokeilla yhtä uutta ideaa, mistä eräs ystäväni antoi vinkin. Mutta voi olla ettei aika riitä. Siitä kuvia jahka jotain fiksua valmistuu ;)

Tervetuloa lukijaksi, Miia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails