Sivut

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Sunnuntaipostaus

Mukava sunnuntai takana. Olihan sentään Isäinpäivä! Me aamulla annettiin pojan kanssa isin nukkua pidempään ja tehtiin aamupalaa. Poikaparka ei vaan ymmärtänyt että leivät ovat iskälle ja kun tuli lahjojen annon aika, pieni huutaa kurkku suorana keittiössä leipien perään eikä suostu tulla lahjoja antamaan sänkyyn :D Ehkä ensi vuonna meillä ymmärretään vähän paremmin mikä se Isäinpäivä oikein on... Lisäksi päivään kuuluu lettukestejä ja haudalla vierailuja sekä ulkoilua pidemmän kaavan kautta. Oikein ihana päivä siis!

Mutta nyt sitten tulee taas useampi korukuva. Putkikoruja jälleen. Nyt niiden tarvikkeet loppuivat, joten messujen jälkeen katson tilannetta tarviiko tilata uusia, tekeekö nämä lainkaan kauppaansa..


Ensimmäisessä kaarevien putkien lisäksi vaaleanpunaisia lasi- ja kristallihelmiä, muutamia kirkkaita lasihelmiä sekä suuria valkoisia helmiäislasinugetteja. Nämä nugetit ovat olleet tosi kivoja, voinut laitella vaikka mihin...

Punaisia ja kirkkaita lasihelmiä, kaarevia putkia ja upea foliosydän riipuksena.

Tässä taasen ihan hennon vaalean violetteja (siis tällähän on ihan nimikin mutten saa nyt päähän...) lasihelmiä, sekä vaaleanvioletteja helmiäisnugetteja, sekä kristallirondelleja kirkkaina. Suuri lasinugetti riipuksena.

Ja vielä viimeisenä kaarevia putkia ja huurrettuja hieman kierrettyjä lasihelmiä ja kirkkaita lasibiconeja.

Nyt vielä Spotifysta hieman Happoradiota ja voisi linkitellä yhtä kristallirondelli-korua... :)

4 kommenttia:

  1. Laventelia minäkin veikkaisin ;) Toivottavasti menevät kaupaksi, on nämä niin kauniita! :)

    VastaaPoista
  2. Mun piti ihan etsiä se sana... Aleksandriitti! Sitä ainakin HelmiQ käyttää noista tuon sävyisistä, nimenomaan lasihelmistä... Kai sillä viittataan siihen luonnonkiveen, mutta mun mielestä joku muukin helmikauppa käyttää tuosta sävystä nimeä aleksandriitti.

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails