Sivut

tiistai 29. marraskuuta 2011

Tilaustöiden parissa

Täällä touhuillaan taas tilaustöitä ja muutama korjattavana ollut avainnauha on työllistänyt myös. Niiden korjaaminen onkin ihan aikaavievää puuhaa, kun pitää putsailla helmiä ja vaihtaa osia uusiin, lisäksi osa helmistä on saattanut kadota jne. Positiivista näissä on se, että ovat kestäneet yli vuoden aktiivisessa käytössä. Onhan se selvä että vaijeri lopulta pettää, vaikka kaksinkertaista onkin, mutta silti. Parit joululahjaksi menevät avainkorut on vielä työstössä, ehkä nekin huomenna valmistuu.

Ekana nyt kuitenkin pari mustaa korua. Kaveri näki mun kaulassa kerran violetin sävyissä isolla möllykkä-riipuksella olevan kaulakorun, ja alkoi pyydellä itselleen samantyylistä, mutta mustana. Tein tänään pari vaihtoehtoa, joista toinen on hieman pidempi. Katsotaan nyt miellyttäisikö silmää, vai meneekö molemmat jatkomyyntiin. Sekään ei ole ongelma, kun tällaisille neutraaleille koruille on aina menekkiä.

Aika samantyylisiä ovat, mutta kuitenkin erilaiset ;)

Tässä sitten tehtailtuna lisää kirjanmerkkejä tulevia myyntipäiviä varten. Tykkään niin paljon noista mattapintahelmistä, että niitä tulee laitettua joka paikkaan... Piti yksi sudenkorentokin pistää roikkumaan tuonne, jonkun mielestä voi olla liian suuri, mutta uskon että tuokin kodin vielä löytää :)


Ja viimeisenä sitten tilaustyönä tehty neljä kirjanmerkkiä, jotka ehtivät jo lähteä uusiin koteihinsakin. Tai niin, Joulupukkihan ne sitten vie ;)

4 kommenttia:

 1. Moro
  Olipa nättejä kirjanmerkkejä, tosi söpöjä joululahjoja!
  tv liisupiisu

  VastaaPoista
 2. Jumaloin edelleen noita isompia sudenkorentoja <3

  VastaaPoista
 3. Hauskoja kirjanmerkkejä! Hyvä lahjaidea muuten ;)

  VastaaPoista
 4. Joulupukin apulainen kiittää paketista ;)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails