Sivut

torstai 3. marraskuuta 2011

Uusia juttuja ja jälleenmyyntiä

Tänään vein pienen satsin koruja myyntiin Wanhaan Taloon, joka aukesi tuossa syyskuun loppupuolella. Käsityöihmisten paikka, on lankoja, matokuteita, valmiita käsityötuotteita ja sitten ihana kahvila ja erilaisia teelaatuja jne... Käymisen arvoinen paikka! Siellä nyt sitten "käsityöläisten nurkassa" on mun koruja pieni telineellinen. Katsotaan mitä tulevan pitää :)

Eilen Helmiharakka oli paikallisessa TaitoShopissa esittelemässä tuotteitaan ja piiikkasen piti helmivarastoja täydentää. Pyysinkin heitä ottamaan farfalle-siemenhelmiä mukaan ja oikeastaan kukaan muu ei niitä ollutkaan sitten tiedustellut. Sainpas otettua ison satsin (ja säästin postikuluissa, heh). Sit vähän jotain uusia jutskia kans, ja tässä nyt sitten vähän niitä ja osin omista varastoista..

Tässä on erikoisia putkia, koska niiden keskiosasta toinen puoli on AUKI! Piti löytää tarpeeksi pieniä siemenhelmiä ettei vaijeri jäänyt näkyviin.. Soveltamista, soveltamista.... Tästä tuli näyttävä, ja putkia haluan lisää, mielellään kuitenkin kokonaisina ;) Nämä putket on olleet varmaan pian sen 3v laatikossa, ja nyt vasta päätyivät käyttöön.

Sitten avainnauhaa... punaisena kristallina.

Ja mustaa sekä vaaleaa savua siellä täällä.

Tilaustyö, kaksi kirjanmerkkiä pikkutytöille :)

Nyt alkaa olla päivällä pituutta ja höpötykset sikseen.. Huomenna lisäilen ainakin avainkorut myytävien puolelle. Öitä :))

3 kommenttia:

  1. Kauniita, varsinkin eka koru on ihana!:)

    VastaaPoista
  2. Kaunis tuo eka koru, ja putket tuovat oman kivan pikku jekun :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails