Sivut

tiistai 8. marraskuuta 2011

Uusia valmistuneita...

Sain tuossa eilen jotain valmistuneita koruja kuvattua ja käsiteltyä kuviakin. Meillä on netti pätkinyt ja se on melkoisen raivostuttavaa... Eilen illallakin jäi sitten tämä postaamatta, kun kuvien lataamisen jälkeen meni yhteys enkä saanut sitä enää pelittämään. Pelätään kokoajan, että tuo muutaman vuoden vanha kotimokkula pian hajoaa. Se on ollut siinä mielessä kätevä peli, kun on siis pöytäkoneen mokkula, mutta siihen saa langattomasti myös pari muuta konetta jotka toimii tässä huushollissa. No, sit jos se hajoaa, niin pikkumokkula toimii - - - yhdessä koneessa... :D

Mutta, nyt niitä kuvatuksia.

 

Tässä ensimmisessä korussa on nuo suuret turkoosit helmet ilmeisesti kivihelmeä. Ovat messuilta ja melko painavat. Mutta näyttävät helmet kuitenkin, hieman kierteisen muotoiset. Laitoin joukkoon muutaman pienemmän samantyylisen helmen (mitä Englannissa aikoinaan kivihelmenä myös myytiin, osassa pieni rusehtava juova..), ja pari kristallirondellia joukossa myös.

Sitten olen innostunut näistä ketjukoruista. Tässä samaa ketjumallia kuin aiemminkin, nyt mukana vaan soikeita turkooseja lasihelmiä ja riipuksena turkoosi iso lasimöllykkä, ja kirkas kristallirondelli sekä pieni maskotti kuten muissakin.

Avainnauhoja yritän tehdä lisää, koska ne ovat aika vähissä. Tässä ruskeita ja kirkkaita lasihelmiä. Memories- rinkula jakamassa.

Ja tässä savunharmaita foliolasihelmiä sekä samaa sävyä kristallirondellit, ja muutamat kirkkaat lasihelmet. Edelleen memories - rinkula jakamassa.

Tämän päivityksen piti tosiaan tulla eilen illalla, mutta laitetaan nyt eteenpäin, kun netti suostuu taas hetken pelittämään :))

3 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails