Sivut

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Kiirettä pukkaa...

Kylläpäs pitää kiirettä! Tällä viikolla on kaksipäiväinen myyntitapahtuma viikonloppuna, eli Linnoitusten Joulumarkkinat Lappeenrannassa. Oman mausteensa tuo pojan hoitajan loma, jonka vuoksi en kaikkina päivinä töitä tee - tai teen niitä kotoa käsin.. Ja senhän tietää miten helppoa helmeily on 2v lapsen kanssa :D Huominen pidetäänkin ihan kotipäivä kokonaan, kun mummolla on omaa menoa. Olen vähän yrittänyt valmistella lauantain myyjäisiin. Mm. tein avainnauhoja, mutta niitäkään en ole valmiiksi asti saanut, koska sahasta katkesi viime viikolla terä, ja lenkit on loppu.. Tänään pitää vielä viritellä viimeinen terä paikoilleen ja toivoa että saan tarpeeksi lenkkejä sahattua. Avainnauhat on nimittäin aivan finito.

Maantai-iltana meillä oli juhlat, ihan oikeat pukujuhlat siis. Päätin tehdä itselleni korusetin. Koska puku oli itsessään juhlava ja kaula-aukon luona oli strassikoriste, se ei kaivannut kaulakorua. Siksi kolmirivinen rannekoru ja korvikset riittivät hyvin.

Mustan puvun kanssa mustaa ja kirkasta. Sopi hyvin ja tuleepahan käytettyä muulloinkin. Mustaa rannekorua kun en aiemmin omistanut. Tähän testasin tuollaista korunjakajaa, ja kivasti siitä sai kolmirivisen tehtyä.

Ja mikäs mykkyrä tämä on? No siinä on ne päättelemättömät avainnauhat... En tiedä kuinka avainnauhat tekee ulkomyyjäisissä kauppansa, mutta koska ne ovat niin loppu muutenkin, niin tein sitten kerralla vähän enemmän. Katsotaan nyt saanko yhtäkään loppupelissä täysin valmiiksi.. Pitäisikin laitella ne sahanterät tilaukseen.

Mutta nyt pitää vielä mennä pitämään seuraa pikku-tontulle. Vähän ajan päästä lähdenkin töihin ja vien lapsosen mummolle hoitoon. Onneksi on mummo!

2 kommenttia:

  1. Olin ihan unohtanut miten täynnä kädet on, kun lapset on pieniä. Kakkonen täyttää nyt 5 ja vanhin 11, lähinnä tulevat miellellään mukaan helmeilemään. Mutta uusin nyytti ei välitä levitinkö helmet pöydälle juuri tai oliko visio, se täyttää molemmat kädet kun sille tuntuu. Ja tämä nyyttinen sentään nukkuu suurimman osa ajasta vielä. Eipä se sujunutkaan ihan niin toisella kädellä kun taisi ajattelin, hupsis.

    Kaunis korusetti :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails