Sivut

tiistai 13. joulukuuta 2011

Kuvia, kuvia..

Huomaakohan tästä blogin päivitystahdista, että täällä on edelleen kiirettä ja kiirettä... Viikonloppuna oli ne Linnoituksen Joulumarkkinat ja siellä pönötettiin kaksi päivää pihalla teltassa. Onneksi ei ollut kovempaa pakkasta, mutta ajokeli oli molempina päivinä hiukan kehno... Hengissä silti selvittiin ja kokemuksena ihan mukava - tosin ulkotapahtuma talvella ei oo korujen myynnille ehken se paras kanava.

Tässä itse yrittäjä pikkuisen takki tavaraa täynnä :D Vaikkei ollut tuon enempää pakkasta, silti se paikoillaan seisominen teki tehtävänsä ja lisättiin kampetta kun alkoi vilu tulemaan...

Sitten vähän jotain korukuvia. Niinhän siinä sit kävi, että tein ne avainnauhat valmiiksi enkä kuvannut niitä. Niistä peräti neljä meni Lappeenrannassa. Tuntui että saivat hyvin huomiota osakseen. En tiedä ehdinkö tehdä lisää ensi viikonlopun käsityömyyjäisiä varten, mut pitää yrittää edes muutamaa.. Loppuu kohta nuo foliohelmet taas kesken vaikka viimeksi niitä tilasin enemmän kuin koskaan. Yllä olevassa kuvassa onkin muutamat lyhyet korut kuvattuna kimpassa..


 Tässä sitten samalla tyylillä kuin toinen vastaava foliohelmikoru, mutta tämä ametistin sävyisenä.


Sitten vähän tuunasin vanhempia säröakaatti rannekoruja. Ne oli tehty aiemmin joustolankaan ja mulla on mennyt usko sen kestävyyteen, joten pistin vahvaan vaijeriin ja lukot kiinni. Tämä epäluottamus liittyy siis erääseen rannekoruun, joka hajosi. Siinä ilmeisesti oli yksi pieni lasinen välihelmi säröinen, joka söi ajan kanssa joustolangan poikki ja helmet sinkoili pitkin lattioita. Noloa. En tykkää että korut hajoavat tuolleen. Vaijeri on mun juttu selkeästi.

Ja viimeisenä koruista vielä mattapintaisia 10mm oranssinpunaisia helmiäislasihelmiä ja korumetallia. Tämä on pitkä koru. Tykkään noista lumihiutale-rondelleista. Juu ja vaijerin rinnalla kyllä tykkään myös linkittää...


Pientä kivaa vielä: pari avaimenperää. Jotain tämän tyylisiä voisi kehitellä enemmänkin jos olisi aikaa.. Olisin tehnyt valkoisilla helmillä myös, mutta ne loppuivat (tai olen taas piilottanut sen loppunauhan jonnekin jemmaan..)

Ja vielä kirjanmerkkejä pieni satsi. Näistä osa onkin jo mennyt. Pitää katsoa tarvitseeko jotain sävyä tehdä vielä viikonlopun myyjäisiin lisää.

Mutta oiskohan tässä jo viikon edestä kuvia?? Seuraavaan päivitykseen voi mennä taas tovi...

1 kommentti:

  1. Tosi nättejä koruja kaikki! Erityisesti pidän tuosta, jossa on oransseja helmiäishelmiä.:)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails