Sivut

lauantai 3. joulukuuta 2011

Myyntipäivä ja tilaustöitä

Eilen perjantaina kävin entisellä työpaikalla myymässä koruja. Viikko oli tosi kiireinen, en ennättänyt panostaa tarpeeksi tuohon myyntipäivään, vaikka tiesin, että mm. avainnauhoille on siellä kysyntää aina. Mutta, kiva päivä oli kaikinpuolin, mukava oli nähdä vanhoja työkavereita ja muutenkin ihmiset kävi juttusilla paremmin kuin Naistenmessuilla. Eikä tuolla ole koskaan kilpailua niin kuin messuilla taas on. Ehkä ne messut eivät ole vaan mun juttu...


Sitten tämän viikon tuotoksista yksi kuva, eli tilaustyö avainnauhoista. Molemmat oli toiveena tehdä mustapohjaisena, toiseen turkoosia ja toiseen vaaleanvihreää. Lähtevät alkuviikosta pukinkonttiin :)

Ensi viikkokin tulee olemaan hiljaista blogirintamalla, koska poikasen hoitaja on lomalla, ja teen vain pakolliset hommat (eli asiakastyöt, en koruhommia) töissä mummon hoitaessa lasta, ja muutoin vietän vapaata lapsen kanssa kotona. Vähän jänskättää vaan kun la-su on Lappeenrannan Linnoitusten joulumarkkinat, ja sinne olisi ollut kiva kehitellä vielä jotain uutta myytävää. Mutta katsotaan nyt, mitä ehtii. Tiistai kun on joka tapauksessa vapaa, ja täällä kotona mulla ei matskuja ole.

Ai niin.. Viimeisestä Kiinan paketista uupui satsi lamppuhelmisydämiä. Ne oli korvattu (tai näin luulin) yhdellä pussilla korunosia, enkä sen vuoksi lähtenyt niistä valittamaan. Tuossa viikolla tuli sitten sähköpostiin ilmoitus ko. firmalta, että paketti on lähtenyt ja tässä on seurantakoodi. Olin ihan että häh, en oo mitään tilannu. Tarkempi tutkinta osoitti, että ne sydämet ovat lähteneet matkaan. Onpas hyvää palvelua :)

1 kommentti:

  1. taas niiiin kauniita avainnauhoja kumpainenkin, niin kuin aikaisemmatkin valmistamasi. sinulla on taito hyppysissä :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails