Sivut

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Viimeiset myyjäiset takana

Nyt on tämä vuosi saatu aika hyvin plakkariin, ainakin joulumyyjäisten osalta. Eilen oli viimeiset, eli Mikonkadun Joulumarkkinat täällä kotikaupungissa. Mulle oli varattu ulkopöytä josta kieltäydyin, kun olin seisonut koko ed. viikonlopun ulkona siellä Lappeenrannassa. Tämä saattoi olla virhe, koska osa asiakkaista sisällä puhui, ettei kaikki tulleet sisälle vaan katsoivat vain ulkopöydät. Noo, seuraavalla kerralla viisaampi, ja osaa varautuakin sitten siihen pihalle jäämiseen. Tosin, tämähän oli ihan tosi lyhyt myyntitapahtuma, vain kolme tuntia! Ehkä kuvatusta myöhemmin tulossa, en jaksa kikkailla puhelimeni kanssa nyt.

Mutta korukuvia vielä muutamat, jonka jälkeen rauhoitutaankin Joulun viettoon ja aletaan tehdä sen jälkeen helmi-inventaariota.. Eli uusia matskuja en tilaile enkä vanhoja käytä, ennen kuin on kaikki merkkailtu. Voin sanoa, että voi olla vähän tylsää puuhaa, kun niitä on niin paljon. Mutta, pakko yrittää jaksaa.
 

 Ekana avainkoru, joka meni eilisissä myyjäisissä kaupaksi..

 Ja mattapintainen pitkä kaulakoru myös, joka teki kauppansa ennen kuin ehdin edes täällä esitellä..

 Suloinen leppis-rannekoru.
 Joulun voi jo aistia...

ja tässä vielä tilaustyönä rannekoru.

Nyt hetkeksi telkkaria ja sitten unten maille. Alkaa olla vähän väsy olo, kun viikonloppuisinkin on ollut nyt näitä messuja/myyjäisiä. Vielä pitäisi ehtiä joulu laitella kotiin. Onneksi tässä on vielä hetki aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails