Sivut

torstai 26. tammikuuta 2012

Kiirettä pitelee :)

Täällä on tohinaa pajassa ihan joka päivä! Tilasin tuossa alkuvuodesta matskuja ja päätin etten vähään aikaan uusia tilaa, vaan kuinkas kävi. Avainkoruille on ollut melkoinen menekki ja niihin varatut matskut alkoi hiipua, joten eilen oli pakko laittaa taas uutta tilausta menemään. Lisäksi pientä puuttuu sieltä täältä, ja kun yhdestä paikasta ei saa keskitetysti (tietenkään!!) kaikkea ostettua, on taas vetämässä tilausta moneen suuntaan. Mutta eipähän käy päivät pitkiksi kun odottaa postia :)

Tässä nyt jotain valmistuneita..


Ei pöllömpi pöllö. Itseasiassa tämä pöllö on ihanimpia ostoksia, vielä söpömpi livenä mitä kuvassa!


Tässä sitten taas vähän epäsymmetrisyyttä, vaikka pääosin onkin ihan symmetrinen. Vihreitä huurettuja lasihelmiä ja antiikkipronssia.

Ja näitähän valmistuu kun vaan tarvikkeet riittäisi :)

Laittelin tuonne Zanniksen Helmeilyjen fb-sivulle nyt myyntiin jotain antiikkipronssiosia, jos jotakuta kiinnostaa. Niitä kun on mulla nyt sen verran enkä varmasti kaikkea ehdi käyttää nyt. Jotain lisäyksiä on vielä tulossa, mm. 4mm daisyja ja kukka-linkkejä.. Jotain sellaista pientä kunhan ehdin.

Mutta nyt taas töiden pariin!

3 kommenttia:

 1. Minulle pitäisi laittaa joku kielto helmikauppoihin. En vain osaa pysyä niistä poissa. x)

  Minulla odottelee työstöä hieman tuon näköinen pöllöpari. Ostin kirpparilta korvakorut, jotka hajotin osiksi. Tietysti unohdin ostaa saman sävyisiä osia viime tilauksessa. Ah ja voi tätä kierrettä.

  VastaaPoista
 2. Upeita nämä pronssisetkin korusi!
  Blogistani löytyy sinulle tunnustus, jos haluat sen ottaa vastaan.
  http://suklaasammakko.blogspot.com/2012/02/tunnustus.html

  VastaaPoista
 3. Ihania koruja :)!!! ja voi miten osaatkin ottaa hyviä kuvia niistä. Itsellä hankala ottaaa jostain syystä ei oikein nuo kuvat ole vielä onnistunnut tarpeeksi hyvin, mutta eiköhän harjoittelu tee mestarin :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails