Sivut

torstai 19. tammikuuta 2012

Lisää pronssia

Kyllä nuo pronssiset osat sen verran kiehtoo että piti päästä vielä vähän askartelemaan niiden parissa.. Ja tällaista syntyi:


Ensimmäisessä on tällä viikolla saapuneesta Englannin helmipaketista olevia kuparin värisiä helmiä foliosisuksella. Aika ihania varsinkin luonnossa. Yhdistelin näihin kahdenlaista ketjua, kukkalinkin ja suuren sudenkorennon. Korussa on kivoja yksityiskohtia, kuten lukko, joka on siis avain ja lukko. Jää tuonne niskan puolelle, ei kovin sieltä erotu.


Toisessa korussa on myöskin Englannin helmipaketin helmiä. Tuollaisia "sokerihuurrettuja" merenvihreitä, joita en ole Suomen kaupoissa nähnytkään. Tähän liitin lisäksi lintusen ja muutamia litteitä metallihelmiä sekä tuon suuren rinkulan.

Tuosta pronssilangasta unohtui ensimmäiseen viestiin kirjoittaa, että yllätys oli kuinka pehmeää se on. Tilasin 0.8 ja 1,0mm paksuisena, ja jopa tuo 0,8mm pitää tehdä kierteisin lenkein koska muutoin voi lenkki pettää. En ole vielä millistä testannut. Näihinkin koruihin joutuu ehkä vielä vähän muutoksia tekemään, koska ehkä nuo vaatisivat pienet rinkulat jokaisen helmen kiinnityskohtien kohdalle. Muutoin tahtoo mennä niin herkästi solmuun..

Ja sit pari tilaustyötä vielä nopsaan.Kaulakellossa on pääasiassa harmaita kristallirondelleja ja muutama suurempi musta kristallirondelli.


Tämä rannekoru oli myös tilaustyö, ja asiakas toi itse suurimman osan helmistä tähän. Hänellä oli juhlapaita, johon toivoi runsasta, näyttävää rannekorua. Lisäilin vähän strassihelmiä joukkoon ja tein nelirivisen rannekorun. Tähän oli myös korvikset, jotka jäivät kuvaamatta. Ja kuvissa koru on vielä päättelemättä, koska oli sovitusta vaille valmis kuvausvaiheessa.

                               Tervetuloa lukijaksi, Koralli!

Ps. muutamia korutarvikkeita olen laittanut myyntiin FB:n puolelle!

1 kommentti:

Related Posts with Thumbnails