Sivut

tiistai 17. tammikuuta 2012

Uusia tuulia

Heipä hei pitkästä aikaa! Tein viime vuoden loppupuolella kaiken myyjäiskiireen keskellä lupauksen, että alkuvuodesta annan itselleni luvan kokeilla jotain uutta. Ja tällä lähinnä tarkoitin uusia korujuttuja, antiikkipronssisia korunosia. Tilasin "pikkusatsin" kokeilumielessä ja ihan kivoja juttuja tuli. Jotenkin ajattelin tuon värin vähän toisenlaiseksi, mutta eilen tuli Englannista vähän lisää helmiä ja muutamat antiikkipronssiset osat ja ne kun ovat ihan samaa sävyä, niin kai tuo sit on ihan ok. Ja kyllä noista osista jo sen verran ideoita pukkaa, että ei tämä huono juttu ole lainkaan :)
 
 Lehtiä, erilaisia riipuksia; pieniä ja isoja, mm. sudenkorentoja ja pöllöjä. Linkkejä ja lukkoja.. Kaikkea kivaa :)


Tässä sitten yksi valmistunut, aika pikainen kyhäelmä. Katselin netistä ideoita vitaj- tyylisiin koruihin. Niihin kuuluu nimenomaan epäsymmetrisyys, erilaiset ketjut (samassa korussa voi olla montaakin eri kokoista ketjua), lehdet, filigraanit (kukka, lehti tms.), linnut, sudenkorennot - joista niin kovasti tykkään ;)


Pitää siis jatkaa kokeiluja! Paljoa muuta ei ole nyt valmistunut. Pari tilaustyötä vain, katsotaan jos niistä laittaisi joku päivä tänne kuvaa.

3 kommenttia:

 1. Tosi kaunis. Mistä tilasit noita antiikki pronssi juttuja? Olen hakenut jo kuukausi tolkulla noista nettikaupoista eikä vaan löydy.

  VastaaPoista
 2. Ihana koru. Nuo riipukset ovat kerrassaan upeita.

  VastaaPoista
 3. Askartelin itte: tilasin antiikkipronssisia osia Kiinasta, mutta huomasin ainakin Helmikeskuksen sivuilla jotain kivoja osia myös. Heillä on myös mun mielestä aika edulliset hinnat.

  Enkulin käsityöt, kiitos :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails